byc moze sie pomylilem.... ;)Cytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
a czy czasem na poczatku nazwa tego modelu nie byla 600SL... tak jak z innymi 300E,600S ... i czy wlasnie wtedy moc ego silnika nie byla wieksza...? niz 394km..
Wersja do druku
byc moze sie pomylilem.... ;)Cytat:
Zamieszczone przez KubicaPL
a czy czasem na poczatku nazwa tego modelu nie byla 600SL... tak jak z innymi 300E,600S ... i czy wlasnie wtedy moc ego silnika nie byla wieksza...? niz 394km..
To ja się pomyliłem ;)Cytat:
Zamieszczone przez 7ka
W I serii (prod. w latach: 03.1989-10.1995) oznaczenie modelu było 600SL i moc wtedy wynosiła 408 KM i 580 Nm
mercedes ?? ehhh może to i ładne
Piękne auto... jedyny obok w220 mercedes który mi się podoba.
Tylko jakiś taki chyba troszkę za wysoki... przód mógłby bardziej "leżeć"
Piękne auto... Czysta klasyka :cool:
Heh, felgi MAE od razu zwróciły moją uwagę :) Ale faktem jest że Keskin robi trochę podobny model (jednak brzydsze moim zdaniem).
Maciek - liczę że mnie przewieziesz kiedyś jak będzie okazja ;)
what?!?!?!Cytat:
Zamieszczone przez michal_5000
http://images.forum-auto.com/mesimag...34620_4370.jpg
http://content2-foto.inbox.lv/albums...5565-3-bes.jpg
Panowie ,powiem tak to jest Sl 600 z 93r ma zdjete V-max i zmienione oprogramowanie kaputera ma podobno 440ps .
Ale niesprawdzalem tego na hamowni -zamierzam to zrobic dla mojej swiadomosci.
Auto tworzylem podobnie jak Ac Schnitzera praktycznie od podstaw.
Ma caly pakiet zewnetrzny AMG-Fainen Edischyn.
Wewnatrz tez jest pelny pakiecik AMG choc jest jeszcze w planie zmiana tapicerki po lifcie-lezy juz w garazy.Wiku widzial co tam lezy :D :D :D
co do zawieszenia to jest hydrauliczne i w pelni nowe-troche to kosztowalo ;D ;D
na tych fotkach stoi wysoko bo sie nim bawilem,normalnie lezy nisko nawet bardzo-ono reguluje sie od predkosci im szybciej jedziesz tym auto jest nizej.
wczoraj jechalem nim 280km/h ale zona mi wrzeszczala i musialem odpuscic myslalem ze zamkne szafe :(
Ale sie rozpisalem ;)
Pisz, pisz nie przejmuj się :)
Jak bym chcial wszystko napisac to by mi wieczoru niestarczylo :D :D
O co chodzi? To są właśnie te Keskiny - KT N5.Cytat:
Zamieszczone przez krzywy191