-
na Ukrainie mimo wszystko piekne kobiety sa tansze niz w polsce, to zrozumiale, a co juz w ogole pisac o pieknych kobietach w krajach starej UE, gdzie takie cos jest rzadkim zjawiskiem jako takim....nie tak dawno opublikowano ciekawe doswiadczenie , w ktorym przedstawiano populacji kobiet zdjecie faceta przy starym , zapuszczonym samochodzie i tego samego w nowym, pieknym, uzyto kwestionariusza, wyraznie lepsze [cieplejsze:)]uczucia kobiet budzil mezczyzna w lepszym samochodzie , a nie w daihatsu czy jakims tego typu, byl czesciej statystycznie uznawany za przystojnego, inteligentnego itd., odwrocono doswiadczenie i zdjecie pieknej kobiety w zalosnym i dobrym samochodzie przedstawiono wybranej grupie mezczyzn, nie bylo roznic miedzy grupami, piekna kobieta byla tak samo pozytywnie oceniana na obu zdjeciach, dodac do tego duze chinskie badania w ktorych wykazano , ze jakosc orgazmu kobiet zalezy przede wszystkim od grubosci portfela partnera [nie jego inteligencji, urody itp.] i mamy mniej wiecej obraz roznic miedzy plciami pozwalajacy nam zrozumiec , ze mamusia od wiekow uczy corcie , ze d.pa jest kolejnym towarem , ktory moze drogo sprzedac , szczegolnie jak nie ma nic innego do zaoferowania oprocz atrakcyjnosci fizycznej....oczywiscie dotyczy to wiekszosci kobiet gdyz badania sluza do uchwycenia statystycznej roznicy, trendu , nie oznacza to , ze 'wszystkie kobiety sa takie':) nie wszystkie, WIEKSZOSC......wplywa to tez na rynek edukacji, gdyz wiadomymi sprawdzonym jest , ze pozycje mezczyzny na rynku matrymonialnym podnosi grubosc portfela[ co nie zawsze, a czesto w ogole nie wiaze sie z wyksztalceniem, uroda, warunkami fizycznymi itd.] natomiast pozycje kobiety podnosi uprawiany zawod itd. co tlumaczy dlaczego jedyna szansa brzydkiej kobiety na podniesienie pozycji na rynku matrymonialnym jest wyksztalcenie, wiec im ciezsze studia tym wiecej brzydkim , nieatrakcyjnych kobiet [np. medycyna]. ladne sie czesto nie przeuczaja i licza na drapane, licza na znalezienie jelenia, ktory bedzie na nie pracowal .....
mezczyzni wzeniajacy sie w bogate rodziny przez zwiazki z czesto brzydkimi corkami profesorow, wlascicieli masarni czy przedsiebiorcow pogrzebowych itd. to oczywiscie znany temat jednak to typ zachowania nie tak uswiecony przez tradycje jak wypacykowana blondyna uwieszona na ramieniu 20 lat starszego mezczyzny z grubym karkiem....
-
Utworek Mat-a pasuje do tego obrazu w 100%. Produkcja 1 klasa, daje do myślenia czy chcesz tego czy nie ;)
-
Guner.. no cóż..doświadczenie opisywane przez Ciebie potwierdza tylko to co wszyscy wiemy: Dla kobiety mężczyzna widziany jest przez to co go otacza natomiast mężczyzna widzi tylko kobietę..
-
Przyznam, że puściłem ten filmik mojej lubej- chciałem się dowiedzieć jaki bedzię jej komentarz na ten temat:)
efekt był taki, że powiedziała ze jest nieco zniesmaczona- hmm domyślam się, że może dlatego, że solidaryzuje sie z zenska czescia społeczności i nie chcę zeby tak postrzegać tą własnie grupę ale przyznała, że na pewno spora cześć wolałby by takiego który zapewni dobrobyt a jest jest powiedzmy mniej atrakcyjny niż takiegoktóry ładnie wygląda ale nic z tego nie wynika- chociaż to nie zawsze reguła:)
PS: Gunner Ukraina to nie znaczy, że dziewczyny tam są tańsze- jak chłopaki z 7er się przejada tam i zaczną podrywac laski a póżniej to przeliczą to nagle sie okaze ze prosciej jest do nas podjechac na dyskoteke postawic pare drinków i wynajać ładny hotel;)
"Proste" są wszedzie tylko nie wiem czy warto z taka dziewczyna układać sobie zycie zeby sie zastanawiac czy nie dzieli się łóżkiem z innymi i po kilku latach stwierdzić, że zmarnowało się czas dla kogoś kto nie był tego wart. To tyczy się zarówno kobiet jak i mężczyzn. Bo Jak to mówi nie jeden facet który "sika na siedząco" 'nie podam chu*o*i ręki dopoki bede musiał płacić alimenty za 5 minut zabawy' :)
-
Wiesiu no co tu dużo mówić :) rozbieram (niestety tylko wzrokiem) każdą fajną dupcie na ulicy. Ładną pyknę a i brzydką nie pogardzę !!