no ja mam to samo pytanie odnoscie mk2 . kupiłem 16,9 i czy sie da oto jest pytanie???? bed emiał rozciagniety obraz czy nie??? i czy menu bedzie rozciagniete 4,czy juz takie fajniejsze jak w 16,9 ???
Wersja do druku
no ja mam to samo pytanie odnoscie mk2 . kupiłem 16,9 i czy sie da oto jest pytanie???? bed emiał rozciagniety obraz czy nie??? i czy menu bedzie rozciagniete 4,czy juz takie fajniejsze jak w 16,9 ???
jak masz tuner tv przystosowany na 4:3 i 16:9 to meni będzie na całym ekranie ale to z mk2 ,czyli takie jak miałeś w 4:3.
pytanie czy grega olejusa obalanie mitu tyczy sie tez mk2? muszę jakieś rzeczy podokupowac jak mam tylko 16.9 monitor a reszta mk2? aby miec meny 16.9 w moim zestawie co musze jeszcze dokupic?
Jeśli poza dużym ekranem wszystko masz z mk2 to należy Ci zmienić moduł tv byś miał wyświetlane w formacie 16;9, bo inaczej moduł od mk2 przestawia na 4:3 (ew. możesz go ominąć jesli nie zależy Ci na tv w aucie). Poza tym jeśli podłączysz duży monitor mając dalej czytnik mk2 to obraz może będzie skakał i bedzie potrzebował wgrania softu by chodził w formacie 16:9.
ktoś móglby mi wgrać taki soft z wroclawiakow ? czy ktokolwiek?
Grabol, zakładałem w tym samym czasie w dwóch E38 duży monitor do navi MK2. W obu przypadkach obraz nie szatkował, tylko był mniejszy(w formacie 4:3).
Co do tunera, to tańszą opcją jest przeróbka swojego tunera na 16:9, o czym już pisałem na forum
Cursor a przerobic mozna mk1 ?
Panowie mam takie pytanie czy podejdzie do e38 monitor 16:9 pochodzący z e46 ( widziałem inne mocowania i chyba kształt - da się to przerobić??) Miałbym to w dobrych pieniążkach i niewiem czy brać.
Grabol wykrakałeś cholera. dzisiaj podłaxzyłem duzy ekran. niedość ze mam format 4,3 to jeszcze obraz szatkuje!!!!! fuck. czyli mam wgrać foft mk3 i co jeszcze?
Do mk2 to raczej soft do mk2 a nie do mk3 ;D
Wgraj mu polaka i pomoże ;)
By nie mieć formatu w 4:3 (bez zmiany modułu TV) tylko w 16:9 podepnij niebieska wtyczkę z modułu TV w miejsce niebieskiej w czytniku. Niestety ale wówczas nie będzie TV..