-
Jakoś mi te ulepszanie nie podchodzi, ale kwestia gustu, czekam z niecierpliwością na efekt końcowy
-
ooo matko i curko :)
te białe elementy to twoje dzieło czy się ich pozbywasz??? bo nie wiem co napisać...
-
O ja p.....
Ale ktoś skrzywdził to 7 zderzakami od golfa.
-
Łooooo fakk! ;D ;D ;D
Czy to Ty tak skrzywdziles to auto??? Bmw by dzieci neo... ;D
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez
nonek
tak moje dzielo.
Powiem tak, to jeden z najowdażniejszych i najbardziej pewnie ekscentrycznych pomysłów tu na forum,
póki co wyglada to średnio ale jak wszystko złozysz,zamontujesz i pomalujesz może bedzie to miało jako taki wygląd
pokazuj efekt końcowy prac i nie przejmuj się gadaniem - ważne że Ty jako właściciel masz fun z tego
-
Nonek powodzenia zobaczymy co z tego wyjdzie , zdaj relację z efektu końcowego .
-
niema sprawy kolego zdam napewno relacje jak skończe :smile:
-
Sorki już wyjaśniam a propos Mariusz jak nie znasz się na zderzakach to nie nabijaj bezsensownych komentarzy. Auto będzie w jednolitym kolorze do tego jeszcze zmiana progów (nie od golfa), alu 20 cali, obniżenie zawieszenia i parę drobiazgów.
-
Nonek, nie obrażaj się. Na naszym forum nie znajdziesz zwolenników tego typu modyfikacji. Szczerze mówiąc to jesteś chyba pierwszym userem, który próbuje przerobić 7er na Batmobil (tak mi się skojarzyło) i niestety musisz liczyć się z krytyką ze strony innych userów. Ale do odważnych świat należy, więc działaj.
Ze swojej strony proszę wszystkich o taką formę dyskusji, żebyśmy, jako administracja forum, nie musieli rozdawać ostrzeżeń.
~wysłane poprzez Tapatalk