W Niemczech licznikowe 250km/h
może któryś moderator poprawilby błąd w temacie? siÓdemami przecież ludzie..
MOD: A co jeśli autor celowo zrobił byka, dodał do tego emotkę i po zedytowaniu poczuje się dyskryminowany ;D?
Wersja do druku
W Niemczech licznikowe 250km/h
może któryś moderator poprawilby błąd w temacie? siÓdemami przecież ludzie..
MOD: A co jeśli autor celowo zrobił byka, dodał do tego emotkę i po zedytowaniu poczuje się dyskryminowany ;D?
W świątyni prędkości, czyli niemiecki autobahn licznikowe 250km/h. Z podniecenia zapomniałem sobie włączyć w teście zegarów spalanie chwilowe. A tak wogóle to kolejny ciekawy temat, tzn. maksymalne spalanie chwilowe jakie zaobserwowaliście? U mnie kiedyś przy wciśnięciu kick-down (bieg z 4 na 2) pokazało 198L/100km :D:D:D:D:D
11 listopada (w dniu kupna ) 239km/h autostrada wrocław-K-ce ;]]
No a potem mandacik 500 i 10pkt ;((((((((((((((((((( ale za to wytestowałem i8le poleci moja babcia XD
Już to chyba zamieszczałem, ale przy okazji dzisiejszego święta może warto sobie przypomnieć niektóre pieśni ;D
Załącznik 3948
A tam zaraz wariat ;P:P chcciałem tylko sprawdzić czy właściciel mówił prawde o innym przełożeniu w buni ;D
Moja babcia przy 200km/h ma 3000r/min a przy 150km/h ok 1300r/min (wszystko bez odejmowania gazu ;) ) nadbieg włącza się przy 80km/h i wtedy obroty spadaja do 1000r/min
2.8 m52 manual 5 biegow
6.00 rano z Monachium do Pragi okolo 230-232 na liczniku, na nawigacji 223km
ale ogolnie uwazam to za glupote nawet na germanskim autobhanie...
Ogólnie nie jestem piratem, e38 2.8 - chwilka 200km/h , e66 -chwilka 200km/h , Vectra b 1.8 -220 tu już dłużej na autostradzie w de. Ogólnie nie popieram takich wyczynów szczególnie u nas w Pl.
No tak...ale pytanie było ile jechaliście km/h a nie km/2h...:D,no ale tak na poważnie to co za motor miałes w tej Vectrze?Ja swoją E32 jechałem max 210 ale to był po prostu moment i już było ponad 200...na pewno bez problemu zamknąl bym limitowane 240...Pozdrawiam.