Samo wprowadzenie w DFU nic nie da. Musisz ściągnąć ultrasnowa najnowszego, i tam postępować według instrukcji, wprowadzić w dfu zaznaczyć napewno opcje "just boot tethered mode..." i iphone powinien wstać :)
Wersja do druku
Samo wprowadzenie w DFU nic nie da. Musisz ściągnąć ultrasnowa najnowszego, i tam postępować według instrukcji, wprowadzić w dfu zaznaczyć napewno opcje "just boot tethered mode..." i iphone powinien wstać :)
Maciek, ja zrobiłem sobie do 5 .Czy warto ...poleciały mi albumy a w dużej części kolor niebieski został zastąpiony czarnym:/
Niby kurtynka jak SII tylko czy aż tak potrzebne.
Zaznaczam że mi telefon do dzwonienia służy więc niech ktoś jeszcze się wypowie :)
Ja mam Iphone 4, z polskiego T-Mobile, i jestem bardzo zadowolony z Ios 5. Doszło Icloud itd. jest naprawdę dobrze :)
Dzięki ... poczytałem tu i ówdzie przy okazji- nie warto. Takie zmiany można wgrać oddzielnie.
Druga sprawa, że mam simlock na US i używam gevey pro sim- nie wiadomo czy kompatybilne z Ios 5
niestety nic nie pomaga w ogarnieciu tego tematu.nie mam zielonego pojecia co jeszcze mozna?!
...jak to co można? Pogonić na Aledrogo
:laugh:
nie mam zamiaru sprzedawać,myślę że znajdzie się "fachowiec" który ogarnie temat.
Bierzmy przykład zaangarzowania z kolegi phdream:D
Sprawa załatwiona.
Firma http://www.reperatorium.pl/ pomogła.3 dni z wysyłką i po sprawie:).