Fajna E32...kolor super,felgi beznadziejne do E32,listwa z bagaznika precz i 740 z klapy skoro to 730...no chyba,że to tak naprawdę 740 jest.
Wersja do druku
Fajna E32...kolor super,felgi beznadziejne do E32,listwa z bagaznika precz i 740 z klapy skoro to 730...no chyba,że to tak naprawdę 740 jest.
szczerze mówiąc ja do swojej się przyzwyczaiłem listewki i widzi mi się :) najgorsze, że chcę mieć wszystkie mody ori i to już się kłóci z tym. Jestem poza tym zdania kolegów, że parę zmian i będzie git :) pozdro
Dziękuję za miłe przyjęcie :smile: tak jak mówicie kilka rzeczy jest do wyrzucenia z tego auta. Jeśli chodzi o felgi to myślałem na czymś takim http://moto.allegro.pl/oryginal-bmw-...011172637.html chociaż nie jestem jeszcze do końca przekonany
Może nie koniecznie z czarnym rotorem ale rc to dobra felga do e32
HEj. Felgi, listwa, lampy i emblemat out i będzie cacy samochód :)
Witam,
Posiadasz kolego ładne poliftowe e32 i choć nikt tego wcześniej nie napisał, na wyposażeniu tego pojazdu znalazły się elementy z pożądanej przez wielu palety Indyvidual. Wskazuje na to pipe'ing foteli, czarna podsufitka z przyległościami oraz kolor lakieru z dodatkowej listy na zamówienie.
Pogratulować i życzyć zachowania tego w jak najlepszym stanie.
Witam-moi przedmówcy ,jak i Ty sam już chyba jesteś dobrze naprowadzony na zmiany w dobrym kierunku :)
W zasadzie nic nie pozostaje mi nic do dodania poza życzeniem - powodzenia w modach ;)
Felgi wybrałeś konkretne -rotor nie koniecznie w tym kolorze ,a rozmiar o 1'' więcej by nie zaszkodził ;)
Na szczęście poprzeni właściciel przynajmniej środka nie zdewastował tuningowymi akcesoriami :)
Pozdrawiam- działaj ;)
Witam, ładne auto. Czarna podsufitka jest piękna :)
Ja bym wyrzucił lampy tył, listwę chrom z bagażnika, felgi. BH na przód jak najbardziej, ale ciężko Ci będzie o oryginał.
Świetna baza do zrobienia ciekawego auta :)
Bardzo ładne E32, szkoda ze barkuje Shadow line :)
Nie tak ciężko o orginał, przecież E32 ma takie same lampy jak e34. Ja na swojej mam ori. BH :)