Zapięcie sprzegła konwertera, innymi słowy przeniesienie napędu mechaniczne, nie hydrauliczne.
Wersja do druku
Zapięcie sprzegła konwertera, innymi słowy przeniesienie napędu mechaniczne, nie hydrauliczne.
dzieki ta odp.:rolleyes: zawsze warto sie dowiedziec czegos nowego ;)!!
pzdr!
Witam pojawil sie problem otoz po odpaleniu auta i podczas jazdy skrzynia dziala w trybie sport po probie przelaczenia na economy lub manual sama przelacza sie na sport stalo sie to dzis podczas jazdy do pracy wczesniej mialem tak ze po odpalaniu przechodzila na sport ale przyciskiem moglem przelaczyc na economy a teraz caly czas jest na sporcie.
hej,
nie spotkałem się z tym, że po odpaleniu skrzynia jest na S - wg mnie pozycja wyjściowa to E lub A
raz miałem przypadek, że po przełączeniu na S auto nie chciało wrócić z powrotem - przyczyną był przełącznik
pzdr!
tez obstawiam przelacznik ale pewien nie jestem, jak bede trzymal palcem caly czas wlaczone e to jezdzi na economy ale jak tylko puszcze odrazu wlacza sie s? a jezeli to przelacznik to idzie go jakos nareperowac ?
Problem rozwiazany, winny okazal sie przycisk, rozebralem wyczyscilem zlozylem i smiga. dodam jeszcze ze latwo mozna sprawdzic czy winny jest przycisk wystarczy go odlaczyc a sterownik automatycznie ustawia tryb economy.
i teraz jak odpalisz to się ustawia E czy S?
pzdr!