Individual23 moj kolega chce sprzedac swoja e 38 740i z 98 roku w dobrym stanie wizualnie sliczna czarna w czarnych skorach na 18 cudo. jakby co moge dac ci namiar na pw lub gg.
Wersja do druku
Individual23 moj kolega chce sprzedac swoja e 38 740i z 98 roku w dobrym stanie wizualnie sliczna czarna w czarnych skorach na 18 cudo. jakby co moge dac ci namiar na pw lub gg.
No dobrze a blachy w okularach, sprinterach, c klasach.?Cytat:
Zamieszczone przez robertzpoznania
Moje auto jest bezwypadkowe i też ma mały wykwit na tylnym nadkolu. Nie jest to samoistny wykwit lecz po jakims uderzeniu kamyka odpadł kawałek lakieru i w tym miejscu się zaczeło. Jedyne co mnie wqrwia to audio. Potrafi przestać grać audio i po jakims czasie samo zaczyna grać. (niedługim) i zaciąć się zmieniarka ale to juz sam potrafie naprawić. Zmieniarkę wystarczy rozebrać i ręcznie ją rozruszać gdzieś na plastykowych trybikach się blokuje i zęby sie zakleszczają a nie zazębiają 2 razy w 4 miesiące. 20 minut kluczyk 8 śrubokręt krzyżak. Ogólnie silnik skrzynia zawieszenie narazie OK nie mogę nic powiedzieć. Rocznik 1999. Narazie mechanicy nie zarobili ani zetka. Wymieniłem tylko filtry i oleje. A co do ceny będe sprzedawał po wakacjach cena jekieś 36000zł będzie. Dsp i 12 głosników 10 air bag-ów i fajne fotele. Pełna elektryka.Cytat:
Zamieszczone przez Individual23