Skorzystam , zawsze to troszkę taniej :)
Wersja do druku
Skorzystam , zawsze to troszkę taniej :)
I ja się łapię :)
Ok to piszcie maila do tego Pana :D i zamawiajcie, nic trudnego.
I jak sprawdził już ktoś?
wystarczy poprosic kartę biznes tank na każdej stacji orlena . ja podałem swoje dane i mam nie dość ze faktury to jeszcze zniżkę 10 gr . koszt wyrobienia 10 zł i 3 minuty czekania
A ja mam mieszane uczucia.
Może i chętnie bym skorzystał, ale jakiś czas temu na innym forum była ta sama akcja - okazała się totalną klapą.
Nie pytajcie mnie o szczegóły, bo wszystkiego nie wiem, a i tak coś już nie pamiętam... w każdym bądź razie z tymi rabatami wtedy nie było aż tak ładnie jak "w reklamie".
Po waszych wypowiedziach chyba jednak jutro podjadę osobiście na stację i się dokładnie dowiem co i jak .
Nie przesadzasz przypadkiem z tymi 10gr rabatu??
Jakims dziwnym trafem proponuja 4gr wiec skad ta "dycha"?? Raczej watpie aby ci do 740d 100tys litrow weszlo :D
Skoro nie wiesz o co chodzilo lub nie pamietasz to po co piszesz takie rzeczy???
Z tego co widzialem na fiesta-forum aktualnie osiagneli wynik prawie 30tys litrow/miesiac wiec co mialoby sie okazac klapa??
Wala na 10zl koles robi czy jak?? :D
Działa ta karta, bo ja sam korzystam. Wpięty w tą karte jest jeszcze civic klub polska, 5er polska, fiesta klub i jeszcze cos. Także myśle że nie ma co się obawiać, szczególnie że mi się już wróciło :)
boss mam firme transportowa wiec nie tankuje tylko jednego auta. poza tym ropa ma orlenie jest droga u mnie pod domem mam schela nestle i lukoil. schel stara sie byc konkurencyjny i ma taniej niz orlen wiec tam tankuje. jezeli chcecie taniej tankowac podjezdzajcie na stacje w łikend sa zawsze przeceny