-
To jest masakra jakaś...
Kazałbym to wywalić w pisss..du jak leci. Jak można było takiego pająka odpieprzyć!
W dodatku wiercenie metalowego kolektora ssącego bez zdjęcia, i to jakby było mało - w silniku, który ma tuleje cylindrowe z aluminium - to jest potwierdzenie bezbrzeżnej durnoty kogoś, kto to zrobił!
To, co widzę, to jest knot od samego początku do samego końca. No ale za to za pięć koła. Jeszcze siedem, i będzie lalunia. Ludzie się nigdy nie nauczą, że tanie mięso to psy żrą.
-
No niestety. Moja rada dla każdego - zawsze zawierajcie umowy pisemne z dokładnymi wytycznymi i ceną za jaką zgadza się to zrobić. Brać faktury i nie oszczędzać. Taka instalację można założyć w sprawdzonym warsztacie za 5500zł tyle że porządnie od początku do końca.
Słyszałem także że da się to zrobić na jednym sterowniku Stag300, ale nie mam pojęcia jak Nikoś to robi.
-
Czytałem kiedyś że łączy się wtryskiwacze w szereg lub równolegle po dwie sztuki i wtedy nie trzeba drugiego sterownika. Tak było na pewno w e32 m70. Strojenie łatwiejsze bo jeden komp.
-
No tak ale czy faktycznie tak jest na Pb98 że paliwo jest podawane parami w tym samym czasie?