Sprawd¼ pod elektrozaworami pompkê czy nie przecieka, mi w³a¶nie tam siê la³o...
Wersja do druku
Sprawd¼ pod elektrozaworami pompkê czy nie przecieka, mi w³a¶nie tam siê la³o...
sprawdzê bo mam zdjêt± g³owicê bo szlag trafi³ uszczelkê pod g³owic±;/
W³a¶nie mia³em ci to pisaæ ¿e mo¿e ci uszczelka siad³a... jak p³yn ubywa a nie widaæ gdzie to znaczy ¿e idzie w rure.
Wczoraj mnie zwlekli bo mamu¶ka wyzione³a ducha z nienacka wypru³o p³yn wydechem mennn nie chce mi sie tego robiæ ale có¿ od tego jest gara¿ i sporo wolnego czasu ;/
Wcze¶niej urwa³o mi króciec zbiorniczka wyrównawczego nawet nie bra³em my¶li do siebie o uszczelce zrobi³em to uk³ad nie by³ ju¿ idealnie szczelny i ci¶nienie jako¶ widaæ ucieka³o a samochód dalej je¼dzi³ a¿ do wczoraj gdy z nienacka przesta³a wchodziæ na obroty mysle se a paliwa ni ma pewnie wlalem 25 l zeby bylo na bogato a tu nic. zwlok³em to patrze w garazu a w zbiorniczku nie ma p³ynu i pozosta³o mase³ko.
to ja mam w swojej m60b30 taki problem ¿e na dole zbiorniczka wyrównawczego widaaæ powietrze wszystkie wê¿e dokrêcone odpowietrza³em go x razy nigdzie wycieków nie ma olej nie ma mazi zrobie ok 100km odkrêce korek i powietrze przy ³±czeniu wê¿a ze zbiorniczkiem co to mo¿e byæ??pompa wody zmieniana termostat te¿ wê¿e ch³odnicy tak samo ju¿ mam brak pomys³ów