W listopadzie ;D Tyle liści to i listopad !!
Wersja do druku
Jest jeszcze kilka ostatnich sztuk Kalendarzy 2012. Dostępne w e-Shopie :)
w sumie to że ta fotka bedzie na listopad to była trzecia pewna w życiu rzecz :D:D:D zaraz po 1. SMIERĆ i 2. PODATKI
:p:p
Na chwilę obecną kalendarze zostały rozdysponowane i chwilowo nie można ich zamawiać w e-Shopie.
Za dwa dni przeprowadzę weryfikację płatności za nie i wszystkie niezapłacone zamówienia zostaną anulowane. Być może wtedy będzie jeszcze dostępne kilka egzemplarzy.
ładny ten listopad :)
Pierwsze przesyłki już idą do odbiorców. Wysyłam w kolejności wpłat na konto.
PS
Status zamówienia zawsze możecie sprawdzić w zakładce "Moje Konto w e-Shop" (mniej więcej lewy górny róg ekranu).
melduje posłusznie ze mam już kalendarz:D powiem wam że marzec powala :D:D:D
dostarczyłem też Grabolowi i Czarkowi(avecezar) wszyscy nagrodzili przesyłkę bananem na facjacie :)
złożyłem też autograf na kalendarzu w AUTO-DREAMIE
i już.
kalendarz jest ZAJEBISTY!!!!!!! zwłaszcza marzec:sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarcastic::sarca stic::sarcastic::sarcastic:
Wszystkie zamówione Kalendarze są już wysłane lub zostaną wysłana za chwilę. Unieważniłem także wszystkie niezapłacone zamówienia złożone w e-Shop !!! Szkoda, że niektórzy traktują to jak swoisty żart :(
Po podsumowaniu tego wszystkiego pozostało bez przydziału 5 (pięć) sztuk kalendarzy. Wystawiam je w e-Shopie. Procedura i zasady są takie:
1. Zamówienie w e-Shop,
2. jak najszybsza płatność,
3. zamówienie bez zapłaty będzie unieważniane po czterech dniach,
3. błyskawiczna wysyłka po zaksięgowaniu wpłaty.
To jest już ostatnia szansa na rarytasa 2012 ;D