Dobrze wygląda (ta pani przy e32 :D)
Wersja do druku
Dobrze wygląda (ta pani przy e32 :D)
spotkać z takimi lampami to cieszy oko a co dopiero posiadać :) Graty zakupu :)
PIĘKNA i tyle ;)
pytanie, czy to autko stało na tęczowej we wrocławiu???? bo koło niej powinna byc jeszcze jedna taka ale troche zardzewiała
auto stało na Gazowej we Wrocławiu :)
Nie no to przecież psi grosz biorąc pod uwagę że siedzi tam 3.5... i blacharsko tez widać ładnie sie trzyma
Tuczi napisał skarbonka pewno racja skoro E32 nią jest to E12 tym bardziej Wiadomo z tymi lampami masz lepszy rarytas ale mi się bardziej widzą te nowsze. Jednak nie zmienia to faktu że bardzo bym chciał mieć taką jak ty:rolleyes::cool:
Proponuje wstadzić sportsitzy w skórze z e32 :D
hmm teraz jak się przyjżałem to widzę że chyba nie ma żadnego problemu wsadzić bez przeróbek te dłuższe lampy o ile je by się dostało :P
tylko po co, skoro na takiej lampie jak ja mam jest ich mało. Poza tym przyjrzyj się dokładnie gdzie przed i polift mają wlewy paliwa a okaże się że nie tak łatwo przekręcić lampy ;)))
koNik_N gratulacje z nabytku ;) Moje skromne zdanie ORGINAŁ tylko tak widzę ten egzemplarz .Żadnych przeróbek zbyt piękna aby cokolwiek dodawać więcej niż jest :) :)Powodzenia ;)
auto będzie zachowane w oryginale na tyle na ile to możliwe, bo już np oryginalnego silnika na dwóch gaźnikach nie będę szukał. jedynie felgi będą 14" BBS Mahle. Plus jest taki że to M30B35 naprawdę jest w świetnym stanie - pracuje aksamitnie, nie tłucze zaworami - normalnie jak nie M30 - chciałbym żeby moja E32 miała silnik w tak dobrym stanie.