Kafarek ,super masz autobus :)
Seban co tak siada w tej klimie z galaxy ? ,bo ciekawego znalazłem ale z klim± manualn± TDI :)
Wersja do druku
Kafarek ,super masz autobus :)
Seban co tak siada w tej klimie z galaxy ? ,bo ciekawego znalazłem ale z klim± manualn± TDI :)
Klima do Sharana to 1.7kg czynnika :D dwie chłodnice... :/
Padaj± sprężarki, gnij± rurki. Zapychaj± się układy. Miałem klientów co płacili za naprawę klimy po 2500 zł. Skraplacze poł±czone z osuszaczem.Nie prawda że tyle wchodzi. Z jedn± stref± wchodzi koło 750 a z dwiema koło 1050. Sharany i ople zafiry, astry i vectry to kicha z klim±.
seban nie strasz mnie :) jest tak jak napisałe¶ niezależnie od rocznika ?
W rocznikach przed liftem gnij± rurki. Niewielki koszt i łatwo zrobić ale po lifcie to tak jak wyżej.
elvis ja tez popieram poprzednika tylko japonczyki......toyota to rozsadny samochod z vanow a jesli chodzi o osobowe to wiesz co mysle
wprawdzie nie miałem do czynienia z tymi samochodami, ale z tych co podałe¶ to tylko toyotę, przynajmniej zapomnisz co to usterka. Sam jak na razie użytkuje 2 Japończyki jeden od 1999r (95') drugi od 2009r (96') i jeszcze żaden mnie nie zawiódł i nigdy nie odmówił posłuszeństwa, nawet nie miałem sytuacji żeby nie odpalił czy cu¶.