-
Jeszcze kilka pytań. Masz jeden kluczyk czy więcej? Bo jeśli żaden kluczyk nie łapie to już wiesz że przyczyną nie jest pilot, tylko problem jest z antenami w samochodzie. Po drugie to czy masz wersję z dostępem komfortowym- Comfort Access? Jeśli tak to rzeczywiście można wymienić bateryjkę w pilocie. Jeśli nie to nic nie zrobisz, tylko nowy pilot- cena ok 750zł w ASO. Oczywiście możesz się bawić w otwieranie kluczyka "na chama", ale nie wiem czy potem będzie to działać to jak ma działać, a pilot na pewno straci na estetyce.
-
Nie mam CA, a pilot niestety posiadam tylko jeden.
Coś z pewnością będę musiał z tym zrobić, ale narazie raz łapie raz nie, jak nie łapie to otwieram kluczykiem normalnie.
-
Jeżeli nie masz CA i do tego tylko jeden pilot to nie ryzykowałbym z jego otwieraniem, bo może się później okazać że coś uszkodzisz i nie dość że nie otworzysz samochodu to jeszcze go nie odpalisz.
-
Sorry że odgrzewam kotleta ale nie che zakładać nowego tematu.
Jeden z pilotów nagle przestał otwierać samochód, zamykanie auta, bagażnik działa, drugi pilot działa bez żadnego problemu.Jakies pomysły?
Pozdrawiam
-
Mam to samo. Bateria do wymiany. Jest na tyle padnięta, że się już nie ładuje.
Na eBay bateria 10EUR. Na YT jest masa filmików jak ją wlutować. Pisałem do jednego z gości, co to robił - odpisał, że pilot się nie rozkodował podczas przekładania akumulatorka.
Polecam też link: http://7er.pl/showthread.php?t=15670