Szukasz w niskim pułapie finansowym... nie będzie łatwo... o ile w ogóle się uda...
Wersja do druku
Szukasz w niskim pułapie finansowym... nie będzie łatwo... o ile w ogóle się uda...
racja. a zawsze po zakupie trzeba pare tysiaczków jeszcze włożyć
a taka z linku ponizej, moze ktos zna? warto jechac ogladac?
http://moto.allegro.pl/bmw-760-450km...892320463.html
760 za 50k ? ... jesteś tego pewny ?
no wlasnie... pewnie składany ostro z kilku. a przebieg za mały zdecydowanie. nie jedź tam
Sam jak bede się rozglądał za nową 7 to mam chrapke na 760 ale w cenach od 100 tys zł w zwyż bo za 50 tys zł to loteria z mniejszą szansą na sukces niz trafienie 6 w lotto :eyebrows:
I Ty się jeszcze pytasz??? Jak za tą cenę,to jedź śmiało i oglądaj a potem nam tu napisz co zobaczyłeś. Jeśli stać Cię na 760 to mniemam, że te kilka stówek wydanych na Pb żeby obejrzeć raczej Cię nie przeraża?
Kupując 760 trzeba liczyć się z awarią pomp paliwa która dopadała każde 7er bez wyjątku i to już z przebiegami niższymi niż ta w aukcji . Ja bym sobie podarował.
z tego co pamiętam to dość długo stoi
patrząc po wnętrzu to może mieć tyle nalatane
ja bym jechał zobaczył i dokładnie prześwietlił pod kątem bezwypadkowości, dobry mechanik od BMW weźmie ją na podnośnik i Ci wszystko powie
Jakub, a czemu skreślać tak fajne auto przez głupią pompę, może wymienił poprzedni właściciel, może on wymieni bo kupuje auto taniej i będzie mu długo służyło bezawaryjnie