Taśma dwu stronna i po zdjęciu szkieł przylepiasz do szkła od światweł a kable przeprowadzasz w lampie jak wygodniej do plus /minus postoju......
Wersja do druku
Taśma dwu stronna i po zdjęciu szkieł przylepiasz do szkła od światweł a kable przeprowadzasz w lampie jak wygodniej do plus /minus postoju......
ja uzylem silikonu ale tasma tez napewno da rade
papug wydaje mnie sie ze bierzemy ;)
Michał ale masz od tego gościa z allegro czy inne?Cytat:
Zamieszczone przez michal77
Ja kupilem z uk ale pudelko wyglada identycznie, wiec sadze ,ze to te same.
Jak juz kupicie i zalozycie to piszcie jakie efekty bo ja sie tez czaje :D
Na allegro jest jeszcze jeden gosc ale cena 379zl ciekawe gdzie haczyk?
W marży ;D
Witaka dzis otrzymalem ringi wykonanie jest niezłe są przetwornice co startują ringi jak xenony światło daje super białe i faktycznie podłączyłem je na któtko w dzien (w słońcu) i było widać że się świecą, teraz czekam na montarz myśle że zabiore się okolo piątku czy soboty.Jeśli ktoś zalozy wcześniej to niech wrzuci fotki,popatzrymy i ocenimy. :) Pozdrawiam Wszystkich VIPERóW-MASTERóW -MARUDERóW SIMKA ;D ;D ;D
hmmm
ja mam takie pytanko
jak kiedyś gadałem z tym gościem co sprzedaje te za około 400zł to mówił że są to do lamp przed liftem i nie wie czy pasują do lamp po lifcie
jak do tego zadzwoniłem powiedział mi to samo - że nie jest pewien czy będą pasowały, kazał mi rozebrać lampę i sprawdzić jaka jest średnica... :?
czy ktoś montował te ringi na e38 po lifcie lub wie że też pasują?
Kurde, wg mnie to jakiś mit z tym że do poliftingowych są inne! :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Saillupus
Było już o tym na forum, możesz poszukać - ale tak jak pisałem, żadna ze znanych mi firm, łącznie z amerykańską Umnitza nie robi rozróżnienia na przed- i poliftingowe. Oferują po prostu ringi do E38 i tyle - a na fotach są takie i takie.