1.Neuf
2.Krzywy191
3.Dzuda -100%
4.Mięsny730 e38
5.trolu + trolowa ;D
6. ?
Wersja do druku
1.Neuf
2.Krzywy191
3.Dzuda -100%
4.Mięsny730 e38
5.trolu + trolowa ;D
6. ?
Panowie a mam pytanie :D Jak się przedstawia sprawa wiekowa uczestników spotu/klubowiczów?bo mam wrażenie że będę najmłodszy :/
Same siwe głowy... ;D
a co cie to obchodzi :-) tutaj wszyscy sa rowniCytat:
Zamieszczone przez Dzuda
Cieszy mnie to niezmiernie :D
A więc....zapisujcie się chłopaki....i dziewczyny naturalnie też :)
dzisiaj poznalem fajnego czlowieka ktory tez jest fascynatem marki i ma wlasną knajpke + dyskoteke, zaprasza serdecznie do siebie, gwarantuje dobre jedzenie i super zabawe, zdjecia na stronce sa niebardzo aktualne, zapewnia ze teraz jest o duzo lepiej, i teraz pytanie, ukladam juz plan spotkania i czy ma sie znalesc kolacja + ew dyskoteka w tych planach?? plaza i grill juz zaklepane,
http://www.greekzorbas.pl/
ja tam jestem jak najbardziej za! jak juz jechac tyle kilomertow to juz mozna zostac troszke dluzej :]
Hej.Zapytaj się jeszcze czy jest taka możliwość zostawienia samochodów na jakiś parkingu gdzie nic sie nie stanie...Bo wiadome jak to jest pod dyskotekami i jeszcze jak są obce NR. to już klapa całkowita :? jeśli tak to nie ma problemu.i więcej chętnych :D
oczywiscie jest parking gdzie nic sie niestanie dla auta, a co do noclegu to gwarantuje 2 noce za mniejwiecje 99.99zl ;D ew jedna noc okolo 50zl, i za tyle bede szukaj hotelu/pensjonatu, gwarantuje ze za ta kwote bedzie naprawde dobrze, ogolnie spotkanie osobiscie traktuje jak krotkie wakacje i chcem aby tą forme zachowac, co do planu spotkania to tak ogolnie
przyjazd do hotelu,
zakwaterowanie
piwko (takie szybkie jak kto moze :P )
troszke fotek, zapoznanie
wyjazd nad jezioro (ew spacer jezeli znajde lady osrodek z plazą)
w miedzyczasie male zaopatrzenie (na grila, i tu prosba, ja osobiscie zalatwie z 2 grile jezeli ktos moze nich tez podwiezie, lub kupimy jakies tam tanie po 30zl, skladka po 3zl w 10 i bedzie na jeden raz :-)
splyw na litwe kajakiem (dla chetnych)
w miedzyczasie wspomniany grill
powrot do hotelu, mala toaleta,
wypad na kolacje/knajpke
czas wolny :D
powrot do hotelu i dlugie rozmowy... :hug:
dzien drogi (dlatych co zdecydują sie zostac)
sniadanko
maly rejs zaglowką lub statkiem
"wykwaterowanie: (jest takie slowo ?)
fotki
co do przyjazdu to od okolic bielska czy bialegostku ja i Neuf poprowadzimy wszystkie auta oczywiscie trasa widokowa :-)
ps panie Neuf prosze sie tez troszke udzielic
Myślę że wszyscy na dwa dni sie wybierają :D ja to na pewno bo nie chce mi się 600km w jeden dzień przejechać ;) ciekawe czy tam trafię bez problemu??