Moim skromnym okiem, auto jest po dzwonie. Chyba, że ktoś majstrował przy poduszce powietrznej kierowcy. Jakoś taka zapadnięta i wygląda, że z prawej strony jest pęknięta, ale może to złudzenie tej fotki.
Wersja do druku
Moim skromnym okiem, auto jest po dzwonie. Chyba, że ktoś majstrował przy poduszce powietrznej kierowcy. Jakoś taka zapadnięta i wygląda, że z prawej strony jest pęknięta, ale może to złudzenie tej fotki.
rozmawiałem z właścicielem i żeby jeździć nic "niby"nie trzeba robić, drobne poprawki lakiernicze, coś z elektryką, szyba tylna przestala dzialać, oraz nie działające czujniki parkowania. Jeśli są tylko takie problemy, myślę że warto kupić:)
Z tyłu i z boku bez zarzutów, z przodu do poprawki stylistycznej.
Ogólnie do sprawdzenia pod kątem technicznym i blacharskim.
Cena zachęcająca.
Pozdrawiam
Tez dzwoniłem i niby mechanicznie wszystko ok.tylko poprostu jest parchata rdzewieje na drzwiach nadkolach itp.Taniej niz 12500 nie odda.w takim wypadku trzeba malowac pewnie całe elementy?plus napewno cos dojdzie wiec to juz nie taki rarytasik..chyba
Akurat :rolleyes:
Nawet jak jest tylko do poprawek lakierniczych to i tak może się jakaś naprawa mechaniczna przytrafić więc ja nie wiem czy gra warta świeczki. Poczytaj na forum jest kilka tematów w których się forumowicze wypowiadają jak to kupili tanio 7 a potem lista rzeczy jakie musiały być zrobiona bo się posypało wygląda jak harmonogram montażowy w fabryce. Prawie wszystko do wymiany.
dla mnie nie tylko zagadkowa jest lekko wytarta kierownica ale i te przedziwne fotele i ich krój, w dodatku na pierwszy rzut oka kierowca wydaje się być niechlujem co może przenieść się na dbałość o samochód. Cena.... jak dla mnie podejrzana, ryzyk fizyk wystarczy się przejechać pohamować i przygazować trochę, wypróbować wszystkie możliwe guziki żeby sprawdzić czy wszystko działa. Ważnym faktem jest jeszcze to że koleś grzebał przy przednich kloszach co możliwe jest że będą zachodziły wilgocią w jesienno zimowe dni.