Zrób dobrą cene i paczke za pobraniem czym kolwiek chcesz..najlepiej gołębiem pocztowym albo rakietą ;) podaj tylko cene i biore :) aa no i numer jej podaj .. ja mam 0 280 203 027
Wersja do druku
Zrób dobrą cene i paczke za pobraniem czym kolwiek chcesz..najlepiej gołębiem pocztowym albo rakietą ;) podaj tylko cene i biore :) aa no i numer jej podaj .. ja mam 0 280 203 027
kolego jeśli masz gazownie na mikserze to szkoda ci się pchać w nową przepływke bo i na tej może ci strzelić,bedziesz pare zł. w plecy jak już to przerobić na sekwencje i wtedy dobrą przepływke zakładaj
Jointowicz ją proponuje od dawna i nie odzywa sie, ceny nie chce podać a czas leci nie ubłaganie ;) powiedzcie mi jeszcze czy tym kołem zębatym na sprężynie sie reguluje ta przepływke ?
1. Czy można to zrobić samemu ?
2. Jak to zrobić dobrze i dokładnie ?
ja w fordzie zreanimowałem przepływkę trwało to z 20roboczo godzin wiel pracy polegało na polerowaniu płaszczyzn na stole polerskim...szkoda czasu ...
to i tak jest loteria lepiej anmierzyć coś co latało na Pb lub na sekwencji(jak śmierdzi przepływka gazem to znaczy,że I generacja ją obsługiwała;/
przeplywka do wymiany:p