oponki z tyłu ponoć do wymiany:P no nic jutro jadę i zobaczymy czym wrócę;P
Wersja do druku
oponki z tyłu ponoć do wymiany:P no nic jutro jadę i zobaczymy czym wrócę;P
Marcin w porządku koleś na pewno się z nim dogadasz.
Coś mi się wydaje, że kolega kupił ale nie ma zamiaru wydawać po 6tys. na paliwo mam rację? ;)
Ehh, znowu zmarnowany czas i kasa na paliwo... Tak ciężko napisać w aukcji, że auto było CAŁE malowane? Nalewyn tylnym błotniku kaskada lakieru, drzwi nawet nie rozebrane do malowania tylko oklejone taśmą i takie ogryzane lakierowe szlaczki wkoło klamek i na krańcach drzwi. Reszta nadkoli pełno kaszki... Lipa za 28 tyś oczekiwałbym chociaż poprawnie pomalowanego auta. Maska jedynie ładnie pomalowana bo niedawno, chociaż o tym też nie piszew aukcji. Posłuchałem tylko silnika, ładnie pracował i do domu, szkoda czasu, chyba, że komuś taki lakier nie przeszkadza.
Ahh zapomniałem dodać o zaciekach w załamaniach drzwi i na klamkach....
eh szkoda ładnie się zapowiadało
no niestety, a sie wyrolowałem, bo byłem blisko gorzowa i mogłem skoczyć zobaczyć e38 740i z 99 roku. a tak znowu jechać to sie troche nie chce;/
Pamietam , ze kiedys wisiala juz na allegro.Nie pamietam dokladnie kiedy , ale na bank to byla ta 750i
No ciężko ją będzie sprzedać. Wypas ma, ale ze 4-5 tyś na pomalowanie całego auta trzeba wydać...
Szkoda, że nie widziałem tego wątku wcześniej, może ustrzegłbym Cię od wyjazdu informacją, że to auto było wystawione już kiedyś z dokładnie takimi samymi zdjęciami, dobre 2-3 lata temu. Więc od tamtego czasu, jak sam już na własnej skórze zauważyłeś, sporo się mogło zmienić, zdjęcia są mocno nieaktualne.
Ehhh, kiedy ludzie wreszcie się nauczą że tanio 750 się nie kupi
okazja to by była gdyby ten samochód z tym wyposażeniem stał za 40
a tak to wiadomo że nie warty zachodu
ja chyba swoją już nie będę sprzedawał bo za bezcen jej nie oddam. A co chwilę się trafia taki który twierdzi że identyczna albo w jeszcze lepszym stanie jest za 25... U siebie wiem gdzie było malowane i co było robione ale wiem że było to zrobione dobrze
ehhhh szkoda gadać, na allegro jest tylko jedna 750 godna uwagi od czasu jak swóją ściągnąłem, indyvidual za 38tys, tym może się zainteresuj, a jak chcesz taniej to radzę rozglądnąć się za wersją przed liftową