-
Wiedziałem, że to ASC :D nie wiem jak u Ciebie ale u mnie jest pewnie gdzieś zwarcie w instalacji u mnie ten problem się pojawił bo wyjęciu i włożeniu silnika. A nie chce dawać nikomu żeby sprawdzał mi kabel po kablu bo rozprują pół samochodu nie znajdą przyczyny, a jeszcze coś innego przestanie działać...
-
No to delikatnie dolina... bo rycie wiązki mi się nie widzi. Muszę obejrzeć schematy i zobaczę co z tym dalej robić, bo zapewne nie da mi to spokoju... może gdzieś w wolnej chwili ;-)
Pozdrawiam,
Marcin
-
Mam podobny problem. Szarpie gdy jade na wyzszych obrotach (okolo 3500 - 4500) w momencie zmiany biegu jest szarpniecie. Niezawsze ale jest. na nizszych obrotach niezdaza sie to. Dodam ze na benzynie tego niema jedzie plynnie w kazdym zakresie obrotow. a na gazie zawsze mi szarpnie.
-
to raczej nie asc, tylko cos z gazem.ale niech sie wypowiedza ci co go uzywaja:)
-
jaki gaz sekwencja czy zwykly
-
sekwencja. nieznam sie az tak bardzo ale montowalem go jakies 2 miechy temu wiem ze to instalacja stag z wtryskami hana
-
Coś jest raczej źle wysterowane , napisz jaki masz komputer gazu , wtryski hana jakiego koloru , jakie ustawione ciśnienie gazu .