-
poprostu sie na tym nie znam i tyle. Moge rozebrac i zlozym motor, skrzynie itd ale jesli chodzi o komputery to dupa. Nie chodzi o to ze jestem len, poprosilem o pomoc, jesli ktos to robil to moze to zrobic odplatnie ewentualnie w ramach pomocy. Rownie dobrze mozna powiedziec po co jest to forum i po co tyle tu pytan i prosb o pomoc skoro wszystko mozna zrobic samemu. To znaczy ze wszyscy jestesmy lenie?
-
witam,może ktoś mi przesłać linka stronki skąd można ściągnąć mapki, ja mam CD, (e65 2002r.)
i jeszcze pytanko,czy do nagrania potrzebuję jakiś specjalny program?
-
-
fakt, moj błąd.. szukałem dla ciebie stron ale nie znalazlem. w takim razie, niech wypowie się ktoś kto ma CD bo ja niestety się nie orientuję. niezbyt wiem jak na CD się te mapy mieszczą. może każdy kraj osobno
-
Napisz do mnie na privat to Ci wyślę,bo z forum zaraz usuną jako nielegalne.
-
Wiecie może jak "chodzić" po mapie w nawigacji E65? Nie zmieniać powiększenie, ale przesuwać się w wybraną stronę. Z tego co wiem to da sie jakoś chyba, przy wybieraniu celu "z mapy" ale nie wiem jak dokładnie to zrobić.
-
Musisz wejść w wybieranie celu i poszukać "With Map" wtedy załaduje Ci się mapa na tej całej większej części monitora i będziesz miał tam taki duży krzyżyk. Sterujesz nim poprzez nie kręcenie tylko przesuwanie dżojstika z I-Drive, tak jakbyś wybierał w głównym menu między kartami między Clima, Settings, Entertainment etc :D
-
-
Ma ktos wiedze skad zassac mape PL do E65?
-
Na zlocie będą dostępne...