-
Kolego szukasz e65 w cenie skody?
Przeciez na zdjeciach juz widac,ze to ogryski w purchach. Nawet oslon silnika nie ma, a o reszcie szkoda mówić. Do tego LPG ktorego nikt nie ogarnie w razie W w tym aucie.
Jak masz 40tys zł to daruj sobie tej klasy auto. Kup cos innego do 30tys i 10tys zarezerwuj na ewentualne naprawy. Powodzenia.
-
za 30 to sprzedalem a8 i nic lepszego nie kupie a ze posiadam 46 kapci to szukam cos lepszego od a8 d2
moze i kasy mam za malo bo gdybym mial te 59 kapci to pewnie bym cos znalazl aczkolwiek mam 47 i tez ich nie znalazlem lecz zarobilem jakos i kusi mnie jakas e65, mysle ze to podstawowe wyposazenie jest tez wystarczajaco wystarczajace bo i tak sie z wielu rzeczy nie kozysta a porownujac z moja stara a8 to e65 wyglada o niebo lepiej. Jesli ktos ma cos takiego do sprzedania to chetnie wezme.
Mam jeszcze pare pytan:
jak jest z ta elektronika o ktorej tak wiele sie slyszy, czy ona faktycznie pada czy tylko sa to opinie garstki tych ktorym sie zepsula?
czy e65 nie kazda miala tv?
Prosze jeszcze o jakies sugestie na temat tych aut ogolnie, na co zwracac uwage podczas ogladania i o co pytac zeby faktycznie gowna nie kupic.
Łazi mi po glowie jeszcze x5.
Dziekuje i pozdrawiam
-
Kup D3 - za 47 już coś znajdziesz ;)
X5 jest mało komfortowe .
-
przeczytaj poradnik na co zwrócić uwage przy E65, już tutaj ktoś dawał linka, nie każda E65 miała TV
-
-
No to ostatnia w porównaniu z tymi dwoma to niebo a ziemia. Nie dość że 745i to i wyposażenie o wiele lepsze: fotele komfortowe (dla mnie konieczność w e65) podgrzewane i masażem!!, drewno z połyskiem, wybieranie głosowe, podgrzewana kierownica, uchwyty na napoje w konsoli środkowej, elektryczna tylna roleta razem z roletami bocznymi (widac na 3 zdjęciu) a to super sprawa w nocy i słoneczne dni, domykanie drzwi (!!!), składane lusterka elektrycznie i inne. Samochód w tej samej cenie co ta pierwsza e65 którą nam podesłałeś a wydaje mi się o wiele wiele bardziej godna uwagi, już nie mówiąc o wyposażeniu.
Naprawdę nie warto kupować gołej e65. Może rzeczywiście przez jakiś czas będziesz się cieszył nowym samochodem ale po dłuższym czasie możesz odczuć brak niektórych opcji. Nie mówię już o takich opcjach jak aktywny tempomat, komfortowe siedzenia z tyłu, czy alcantara na podsufitce, ale takie dodatki jak domykanie drzwi z elektryczną klapą bagażnika, grzanie fotele komforty z pamięcią, roletki to opcje, których z pewnością nie powinno brakować w E65.
-
No ta jest ciekawa. Nie ma wentylowanych foteli ale to można sobie darować, podgrzewane i masowane fotele są, nie wiadomo co na fotelu pasażera. Można się zastanowić z czystym sumieniem nad tym wozem wg mnie
-
Dokładnie tak jak napisał Bartek760 - zgadzam się w 100% i za 38.000 zł masz dużo dużo więcej niż w poprzednich propozycjach. Ale dodam jeszcze "kupuj z czujnikiem lakieru" - miałem pecha zawsze do Legnicy :)
-
a jest mozliwosc niebitą kupic w tej cenie?, nie zartujmy...
-
to czy niebita to sie okaze w czwartek jak pojade zobaczyc. Powiedzcie mi jeszcze czy do tego silnika z tej czarnej da sie zalozyc gaz czy jest to motor z bezposrednim wtryskim do ktorego gazu sie nie zalozy?