A moze mi ktos doradzic gdzie w wawce lub okolicach zaprowadzic samochod? Moze ktos ma jakiegos szpeca :(
Wersja do druku
A moze mi ktos doradzic gdzie w wawce lub okolicach zaprowadzic samochod? Moze ktos ma jakiegos szpeca :(
No tak mysle ze z 10 sec sie krecilo.... :faint: a gdzie ten czujnik jest? Da sie go samemu wymienic? Jkai koszt moze byc jego? bo juz nie wiem, czy ryzykowac i kupic czujnik i jechac tam i wymieniac samemu (jak sie da) czy odrazu lawete i do wawki spowrotem....tylko pare zloty pojdzie w pizdziec :(
jak nie masz gdzie zaprowadzic to moge ci polecic, taki duzy warzsztat u nas, oni by Ci napewno rozwiazali ten problem. ale to od Pruszkowa jakies 80km w jedna strone...
Samochod jest za Zyrardowem... Jak moizesz to wyslij mi na pw namiar, bede kombinowal :(
Zdiagnozowane.... pompa paliwa sie zatarla. Koszt w Aso 1100zl, ale kupuje VDO Siemens za 520zl. Ufff.... dobrze ze w sumie taka glupota sie okazala....niestety kosztowna :( Dzieki za pomoc!!!
No są zamienniki za 150 i spokojnie dają radę... ;)
ja kupiłem wkład pompy za 230 zł i latam jak dziki a wymiana - przy wymianie zwróć uwagę na mocowanie przewodów , może być albo na przykręcenie albo na piny a przy wkładaniu pompy przestrzegaj strzałek na zbiorniku i na pompie ( ja nie przestrzegałem i mnie auto okłamuje o 15 litrów paliwa :)