ja rozumiem że gusta są różne.... ale to jest bezguście. I nie ma co tu porównywać płetwy w alfie romeo bo to zupełnie inna bajka, tam jest to kwestia gustu, tu..... masakra
Wersja do druku
ja rozumiem że gusta są różne.... ale to jest bezguście. I nie ma co tu porównywać płetwy w alfie romeo bo to zupełnie inna bajka, tam jest to kwestia gustu, tu..... masakra
ogólnie KICHA
ten spojler to porazka e32 ma piekny tyl i ten spojler go szpeci
Na Limuzynie wyglada to jak na swini siodlo!! Nawet ori ameykanska wersja wyglada kiszkowato.
Btw. Kaczy ja mam osobiste pytanie , prosze nie zrozum mnie zle! ogarniajac Twoje posty , tu i na innym forum chcialbym sie dowiedziec czy Ty moze jestes Romem? Pytam , bo mam wielu znajomych wsrod Nich, a Twoj styl pisania , sens wypowiedzi jest w podobnym tonie jak moich znajomych. Wiesz informacja ta zminila by, zasadniczao moj sposob postrzegania Twojej osoby.
Nie obraz sie , nie wysylaj mnie do lepszego blacharza i lakiernika. Pozdr
Ja już nawet nie odp na jego zaczepki i głupie komentarze, ja przynajmniej nie kłamie w oczy!!!!
A to coś pasuję do E32 jak wspomniane brewki o reszcie pisać mi się już nie chciało.
Ja nie mówię, że moje jest idealne ale nie jest to iL wyczytane z naklejki nie ma białych "wirtualnych" kierunków, nie jest kolejnym E32 z fikcji.
U mojego ojca w warsztacie stoi takie coś: http://img59.imageshack.us/img59/3618/dsc00283lr.jpg
Tylko że padało i robiłem fotkę spod daszku, także nie mam z tyłu. Auto w stanie absolutnie opłakanym, z jakimiś parapetami źle pomalowanymi.
Ale powiem szczerze, że spoiler co tam jest nie wyglądał źle. Baa, wręcz przeciwnie - nadaje sportowego charakteru. I choć siódemka nie jest autem sportowym, to nikomu nie przeszkadza absurdalne obniżanie zawieszenie czy ładowanie felg 19" na których auto wygląda jak "lans na wsi". Ten spoiler co jest w 1 poście faktycznie, wygląda średnio, raczej jak element do E36. Ten co ja wkleiłem da się zaakceptować. No ale dla mnie ringi w E32 są też akceptowalne, więc pewnie nie wszyscy się ze mną zgodzą.
Chciałem też przypomnieć, że sportowym wozem 30 lat temu był E9 w wersji "batmobil". Natomiast bliźniacze E34 po tuningu Alpiny, który wg mnie jest najgustowniejszym tunnerem, miało spoiler właśnie taki jak wklejone E32 Kaczego:
http://img516.imageshack.us/img516/4194/b10btblue07.jpg
I nie chciałbym tutaj bronić tego spoilera - wolę jak go nie ma, ale też bez przesady - nie można brać dzisiejszej miarki, kiedy zamiast spoilerów używa się wyprofilowanych klap bagażnika, na auta sprzed 2 dekad. Stare auto będzie wyglądać staro i dla większości - niemodnie.
Przy okazji, moglibyście sobie dać spokój z osobistymi wycieczkami, bo jakoś to mało interesujące. Macie priv od tego.
tu wlasnie na forum tak jest.
ktos zadaje temat a jeden z drugim jedzie na pytajacego lub odpowiadajacego zamiast cos sensownego napisac. jak nie chce odpowiadac to lepiej wogole nie pisac.
mozna napisac np:
spoiler w zadnym wypadku do e32, takie jest moje zdanie. jesli kiedys bym sie w glowe uderzyl to tylko bym zalozyl cos w stylu ory e39 m5. ale uwarzam na swoja glowe tak wiec mi to nie grozi.
a prawda jest taka ze jesli alpina robila e32 to chyba tuning jest na miejscu.
czy alpina to tez wies.
Na 100 1 miala lotke ot cala filozofia , Tuner Alpiny dawal dla e32 caly pakiet i odpowiednio to oznaczal , ja do swojej normalnej E32 tego nie zaloze . U wazam , ze poto BMW produkuje serie 3 i 5 zeby bylo gdzie lotke przywiesic :) Pozdrawiam
Zdjecie zapozyczone se strony SamochodySwiata.pl
http://img832.imageshack.us/img832/4...0020largex.jpg