Zasada ściągnięcia klamki jest taka sama tyle tylko że w tylnych z tego co pamiętam nie ma tych zapadek w blaszkach które musisz przesunąć.Cytat:
Zamieszczone przez komando07
Ja wyciągałem swoje tylne bez demontażu boczków.
Wersja do druku
Zasada ściągnięcia klamki jest taka sama tyle tylko że w tylnych z tego co pamiętam nie ma tych zapadek w blaszkach które musisz przesunąć.Cytat:
Zamieszczone przez komando07
Ja wyciągałem swoje tylne bez demontażu boczków.
Po otwarciu tylnych drzwi obok zamka jest czarna, jajowata zaślepka, wyciągasz ją i zobaczysz blaszkę z dziurką, wyginasz drut i wkładasz go w tą dziurkę i całą blaszkę wpychasz aż poczujesz opór, klamka jest odbezpieczona i możesz ją wyjąć. :)Cytat:
Zamieszczone przez tomcad
Montaż klamki w odwrotnej kolejności.
Klamka wymieniona, niewiarygodne jakie to proste :) Dzięki za pomoc!Cytat:
Zamieszczone przez AdamBMW
Dzieki Adam na pewno skorzustam z Twioch rad jak i Evana tylko robote przelozylem na piątek za tydzień!!Pozdrawiam.
komando tylko Ty musisz ściągać boczki bo musisz jakoś podłaczyć diody ;)
Evan Dzieki za pomoc zadanie wykonalem fakt efekt super no ale miełem 1 zonga, gdy skończylem wszystko to sprawdzenie 3-drzwi szybka zeszla ładnie a umnie pstryk i klamka przestale swiecić no oczywiście cos sie przerwalo,na drugi dzien jeszcze raz ,patrze a tu przy diodzie szybka zerwała przewód, sprawdzam diode dzieki bo świeci szybko polutowalem przewodzik i 100 % efekt. Jeszcze raz Dzięki i pamietaj o mnie!!!! :papa: ;D
Nie ma sprawy ;) to jeszcze jakieś fotki prosimy ;)
PS A tak na marginesie to cena za te lampki co Ci gość powiedział nie jest taka zła ;)
Patrzyłem się na ebayu i tańszych nie ma :(
Mam nadzieje że Tobie jakieś w ręke wpadną ;D ;D