...i wróćmy do tematu powitania. ;)
Wersja do druku
...i wróćmy do tematu powitania. ;)
Rąsia:)
Ja wychodzę z tego samego założenia i chyba dużo nas takich zapaleńców ,''że nie rok auta się liczy'' , bo inaczej pewnie nie spotkalibyśmy tylu pięknych np. e32 ;)
Pozdro wielkie :)
P.S. Ja się przesiadałem z e36 318 na 740 - polecam ;)
z cłym szacunkiem do użutkowników e38. Czy każdy z was kupił to auto jako idealne za większa kasę i teraz sobie tylko bawi się w doposażanie i robi tylko bieżace naprawy? Już w to uwierzę... Nie martwcie się, oferty takie jak np ta http://otomoto.pl/bmw-740-czarna-v8-...C19481466.html nawet mnie nie interesują. Po pierwsze z racji, że mam duużo km do przejechania, a dwa, cena jest taka, że chyba w austrii to auto za darmo oddawali, bo przecież Polak, który to sprowadził też musi zarobić. No chyba, że ktoś jest z okolic niech obejrzy :)
Miło powitać.
witam pozdrawiam powodzenia :)
witamy na forum.
życze owocnych poszukiwań. wg mnie da się znaleźć sensowny zakup za ok 15 tys. ale cierpliwie szukaj i nie zrażaj sie ze na drodze napotkasz 20 sztuk e38 które bedą ładne tylko z daleka a mechanicznie ... sam wiesz. a wyposażenie e38 to temat rzeka i prawie kazdy forumowicz sam coś dokłada, więc marnym wypasem tez sie mocno nie przejmuj.
dobitnym przykłądem że da się kupic dobre auto za 14 tys jest Leon740 albo za większe pieniądze ale mega zadbane i w stanie lux jak np grabol czy docentt.
życze cierpliwości i więcej optymistów dookoła niż w tym temacie...:)
witam kolego i polecam V12
Co do zakupu za mniejsze pieniądze - jest to jak najbardziej możliwe - moja 740 jest tego przykładem cena wystawcy była 14,500 kupiłem za 13 000 , a jeszcze odzyskałem 800 zł za to ,że brakowało 18'' na letniakach i została na 16''-nie jest ideałem , ale zdązyłem poprawić to i owo :) Z większych wymian- pompa wody i uszczelki pokryw zaworów ,ale dość o mojej7er ;)
Można ?...można - jestem pasjonatem BMW i mnie też nie zrażają takie sprawy jak poprawki lakiernicze -w końcu to nie młode auta , ale dzięki nam unikną zapomnienia ''jednostek '' i nadal mimo upływu czasu będą cieszyć nas swą ponadczasową linią nadwozia ;) Wolę starszą limuzynę niż nowe miejskie jeździdło - taka pasja , a tym bardziej jak'' z poczwarki powstaje piękny motyl'' :)
Nie poddawaj się - wiadomo ,że nie każdy ma wyłożyć kwit - ważne jest by mieć patent , by marzenie o 7er znalazło byt :)
Pozdro