Pamiętaj, że czego fabryka nie dała sam możesz dołożyć! Nie jeden na forum przekroczył ori wyposażenie swojej 7er.
Uwierz mi to sama przyjemność :smile:
Wersja do druku
Pamiętaj, że czego fabryka nie dała sam możesz dołożyć! Nie jeden na forum przekroczył ori wyposażenie swojej 7er.
Uwierz mi to sama przyjemność :smile:
No tak doposażyć zawsze można:)
dokładnie lepiej kupić zadbanego golasa niż wypsaionego trupa bo wypas mozna dołozyć a po drugie nawet biedne e-32 podstawy ma tego co ma być a jak kupi z rdza czy innym drutem to mozna potem ocipiec żeby odratowac auto a kosztuje to tez jak cholera
Samochodzik jest mega zadbany , Darek nie oszczedza , inwestuje tylko w ori czesci, jest jego pierwszym wlascicielem w Polsce, Chlopak pracuje na stacji diagnostycznej i tylko cos zapisnie auto juz na podnosniku :) naprawde fura jest zadbana , auto w ciaglym uzytkowanaiu, Dzis sie z nim widzialem ale nie pytalem czy sprzedal wiem , ze pierwsza cena to bylo cos okolo 14 tys, Jak by ktos byl zainteresowany to moge podac aktualny numer na PW
A poproszę ten numer:) A nie wiesz Jareknes jak to autko wygląda jeśli chodzi o silnik/skrzynię?
Dzięki extino! fotki bardzo mile widziane:)
Trochę się interesuje tym autem i rozmawiałem telefonicznie dzisiaj z właściecielem. Ogólnie auto podobno dosyć zadbane, całe wyposażenie działające i sprawne, silnik i skrzynia ponoć w bdb stanie. Auto ma pare rysek wgniotke na prawych drzwiach chyba i rozwaloną prawą wkładkę zamka. Ktoś próbował się włamać. Z tego co mówił właściciel. Kupił siódemke od pierwszego właściciela w niemczech w 2008 r chyba. Przejechał nia ok 6-7tyś km. Auto użytkował rekreacyjnie i jak to określił wyprowadzał tylko czasami na spacer. Wcześniej było garażowane, teraz od jakiegoś czasu stoi w komisie pod chmurką. Jutro jeżeli zdaży prześle kilka dodatkowych fotek. Poczekamy jeszcze co powie kolega EXTINO.
I co planujesz wyjazd po te autko? Ja też czekam na zdjęcia aktualne. Jest jeszcze w koszalinie 740 do sprzedania w longu z lpg za 10 500. Podobne wyposażenie jak to z aukcji. Kolor fioletowy metalic. W środku jest przyzwoicie. Ale już pare razy było malowane i jakos odpuściłem.
Tak sie zastanawiam. Bo w jedną strone mam ok 700km:) Zobacze co kolega napisze po oględzinach i dam jeszcze znać bo po 20:00 mam dzwonić znowu, podac maila żeby więcej zdjęć przesłał gość i popytam jeszcze pare rzeczy.