Zdaje się że K5, szary mały przekaznik numer kończy się na 415. Jak chcesz to zamieszcze zdjęcie.
Wersja do druku
Zdaje się że K5, szary mały przekaznik numer kończy się na 415. Jak chcesz to zamieszcze zdjęcie.
Jeśli k5 to u mnie jest niebieski,szarego w skrzynce bezpieczników nie mam,możliwe,że w v8 jest inaczej to wszystko rozmieszczone.
być może, u mnie i u Czarka jest to szary mały przekaźnik. Jeśli chodzi o R6 to Jarek będzie wiedział.
nie jestem pewien, ale roznica w kolorach/typach przekaznikow moze wynikac z rocznika produkcji, wg np bmwfans niebieski byl stosowany w m30 do lipca 1992 i m70 do marca 1994
btw, w tym temacie o intensywnym myciu jest zdjecie wspomnianego niebieskiego przekaznika
Dokładnie było tak jak kolega mówi dodam szczegół szary przekaznik stosowany w modelach z v8 i werjach po FL jest wielkości połowy niebieskiego
Rodzina co do twojego pytania kierowanego do mnie nie pamietam która pompka po załaczeniu ciągle chodziła ale być może była to ta z dużego zbiorniczka wiem że winny był przekaznik
podepne sie pod temat i zadam moze glupie pytanie. Co to jest intensywne czyszczenie, tzn jak je rozpoznac? Ew. jak wlaczyc. I jak wyglada sprawa spryskiwania reflektorow.
Z vinu wychodzi, ze takie co mam.
przede wszystkim kolego uzupełnij opis, E32 nic nam nie mówi. wtedy zaczniemy dyskusję. Intensywne mycie, czyszczenie może być ewentualnie w kuchni, spryskiwanie reflektorów-masz w zderzaku spryskiwacze???
Kolego: ja nie chce tutaj z nikim dyskutowac. Zadalem jak mi sie wydawalo jedynie proste pytanie. Intensive cleaning (nazwa wg dekodera vin) - znaczy DOKLADNIE tyle co intensywne czyszczenie (w odroznieniu od washing, co znaczyloby mycie). A pytania o umiejscownienie spryskiwaczy nie do konca rozumiem - tak mam je w zderzaku, gdzie indziej mialbym je miec?
Opis uzupelniony.
jak wygląda sprawa spryskiwania reflektorów- napisz konkretnie o co Ci chodzi bo z tego pytania nic nie wynika! jakie zadajesz pytania takie dostajesz odp i sie nie unos nastepnym razem. kultura przede wszystkim.