a ja mam 8,5 oraz 9,5.
tak myslałem ze szerszych nie ma, ale są z szerszym rantem... twoje na przyklad
Wersja do druku
Zrób zdjęcie pod dekielkami, bo inaczej nie uwierzę. Chyba, że Twoje felgi pochodzą z innego niż BMW auta. Wtedy mógłbym uwierzyć w te 8,5" i 9,5".
Sprawdź zresztą tutaj: http://felgenkatalog.auto-treff.com/ W nomenklaturze BMW, BBS RC to Styling 5 Kreuzspeichen Verbundrad.
Btw, moje też są 8" i 9" ;)
zrobie fotkę. ale na 100% 8,5 i 9,5
zresztą kolega w e30 ma RC 17" i tez ma 8.5 i 9.5!!!
a w tych saMYCH szerokościach BBS'ów wystepują dwie szerokości rantów.. i ja mam kur... te węższe.
Karol, ja będę obstawał przy swoim, ale zdjęcia to wyjaśnią ;)
Ja podobnie jak Irek w to nie wierzę :686: Ale ogólnie temat zeszedł na bok,proponuję założyć nowy temat w konkretnym dziale żeby nie ciągnąć OT ;)
:bow:
PRZEPRASZAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
PRZEPRASZAM!!!!!!
PRZEPRASZAM!
i jeszcze raz: nie miałem racji! Irek ty ja miałeś!
8j i 9j !
nie wiem skąd mie się we łbie zagnieździło to stwierdzenie!!! chyba ostatnio za duzo o tych i innych felaczach gadam i mie sie popier....
SORRY
Aczkolwiek różne szerokości rantów przy tym samym j wystepują. to akurat sprawdzone organoleptycznie.
z wiadomych przyczyn fotek spod dekla nie bedzie bo sie komuś pod deklem...:D:D:D:D
HEH,Hugo nie pękaj ;) RC-eka nie ma szerszego niż 9J i dlatego jeszcze nie jestem ich posiadaczem ;P
Niedawno pojechaliśmy z kolegą po polo, wcześniej nie słyszałem ich rozmowy przez tel ale jak dojechaliśmy na miejsce to sprzedający był tak nie miły że nie chciało mi się z nim nawet rozmawiać.. łaskę robił wielką że w ogóle pokazuje nam samochód, jak wyciągnęliśmy miernik lakieru to zaczął rzucać kur*ami że to nie jest normalne, że we Francji to jest nie do pomyślenia coś tam coś.. auto ogólnie nie było najtańsze ( w porównaniu do innych), miała być igła a miała więcej rys i jakiś odprysków niż wszystkie moje dotychczasowe auta razem wzięte.
Tak więc jeżeli miałbym taką sytuację jak Ty, to nie chciałbym z tym kimś ubić nawet muchy w kiblu :)
Odpuściłem ją od razu po rozmowie i się rozłączyłem, nie będę nawet rozmawiał z taką osobą.
Ps. Panowie znalazłem za ciekawe pieniądze kolejną e38 kierownicą się nie przejmuje bo obszyć to nie problem ale te zgrzewy między kielichem a fartuchem pod maską jakieś dziwne mi się wydają . http://otomoto.pl/bmw-740-sekwencja-...C18717384.html