nie jestesmy w stanie polecić Ci auta którego nie oglądalismy... przeprowadź sobie test na zawartość dwutlenku węgla w płynie chłodniczym - zeby wyeliminować przedmuchy z pod głowicy
Wersja do druku
nie jestesmy w stanie polecić Ci auta którego nie oglądalismy... przeprowadź sobie test na zawartość dwutlenku węgla w płynie chłodniczym - zeby wyeliminować przedmuchy z pod głowicy
Ehhh nie chodzi mi o wyposażenie :) Ja wcześniej miałem A6 z słabszym wyposażeniem, tutaj jest wystarczające, nic więcej mi nie potrzeba :)
W mojej e65 nie leci bialy dym, obroty spadaja normalnie, skrzynia nie pracuje tak jak to bylo w e38 jednak nie mozna tego nazwac "szarpaniem".
Ryzyko komplikacji po zakupie wydaje sie bardzo wysokie i nie wiadomo czy sprzedawca nie chce sie na szybko pozbyc "gniota".
Bez podlaczenia sie do pojazdu komputerem i ocene na miejscu przez osobe znajaca sie w tej materii pracy silnika, skrzyni i innych podzespolow dal bym sobie spokoj.
Cena jak na PL takze podejrzanie niska, jakby wlasciciel chcial sie go szybko pozbyc ...
Panowie prosta odpowiedz auto w 2005 roku miało 255.000km jak oglądałem wczoraj to miało 252.000 :) Teraz luźno ma kolo 500.000 :) ale skrzynia po resecie wporzadku śmigała