-
w takim razie nie pali na wszystkie gary i pewnie któreś dodatkowo kuleją cewka to główny wytwornik iskry jakaś tam iskra jest więc jest ona dobra ewidentnie winowajca to kopułka palec kable świece jezeli kopułka ma wszystkie piny to mimo wszystko powinna pracować oczyść ze śniedzi dobrze wysusz widać kable nie łączą być może zaśniedziały spryskaj preparatem penetrującym końcówki kabli zarówno od strony świec jak i kopułki proponuje ściągać po 1 aby nie pomylić. winna może być też nie działająca sonda wtedy także śmierdzi paliwem silnik nierowno chodzi i kopci z przyczyn raczej to wszystko. No i oczywiscie jak napisał kolega wyżej wtryskiwacz może być lipny skoro auto tyle stało to naprawde jest prawdopodobne jego uszkodzenie zapieczenie lub lanie. ale ja na początek stawiam na brak iskry lub kulejąca iskre na garach
-
no smierdzi paliwem z tłumika dość mocno. hmmm a może coś być z pompą paliwa? bo zauważyłem ze bardzo głośno pracuje jak schylę sie pod samochód.
-
Pierścienie mogło przyłapać. Sprawdź kompresję.
-
ok mniej wiecej wszystko wiem bedzie czas będę badał wszystko dogłębnie i kupywał każdą cześć po kolei ;) jak narazie dzieki o dalszym rozwoju sytuacji będę informować ;)
ps. a tak swoją drogą to koledzy możecie mi pokazać jak powinno chodzić zdrowe M30b35? :D sory z oto. :D
-
-
Mi też śmierdziało benzyną i wymieniłem regulator ciśnienia paliwa. Lał benzynę przez rurkę która idzie do kolektora ssącego, przez co zalewał gary - efekt taki ze nie pracowalo na wszystkie gary, smierdzialo benzyną.
Sprawdź to. Najłatwiejszy sposób:
Regulator to ta mała czarna puszka na listwie wtryskowej. Od góry wychodzi cienki wężyk. Ciężko może być go zdjąć, a na pewno nie rób tego przy kolektorze bo potem go zalozyc, to.. Odetnij zaraz przy regulatorze. Odpal silnik i zobacz. Jak leje się tamtędy paliwo to znaczy, że regulator do wymiany i to on jest przyczyną. Jeżeli nie to po prostu załóż go tak jak był i szukamy przyczyny dalej..:)
-
Kiepsko sie zbiera ta 730 ano dlatego ze to 730.
Zdrowe M30B35 Moje i Szaścika
Szaścika lepiej idzie Nigdy nie było LPG Koła piszczo na 3jce jeszcze (Automat) Tryb S.
http://www.youtube.com/watch?v=7kGWRWXB_bc
http://www.youtube.com/watch?v=QRNQZjpyr_M
-
Kaczy te znaczki wam chyba dodają dodatkowe KM :sarcastic:
-
hmmmm słaba jakoś dzwięku wolabym nie widzieć ale za to dobrze słyszeć :D :) hmmm ogolnie to ten znaczek co jest na klapie poszedł by już dawno u mnie w pole. Tak samo jak w Tym co nabyłem czarne szyby od razu je zerwałem... :D dla mnie 7er to elegancja sama w sobie tutaj wystarczy dobra felga i jest cudo . w Tym roku chce ogarnąć silnik później poleci Blachara i lakier :D :D hmmmmm i sory za oto :D :D :D
KaczyDJ ale podoba mi sie Twoja e32 Bardzo ładna ;) tylko po co Ci ten znaczek to nie wiem.
-
Łukasz wiesz co Po 1 Znaczek budzi kontrowersje u ludzi nie dokońca się znających ale wiedzących ze ostatnie cyfry to pojemność. A po drugie kupiłem go nowego za 70zł z wysyłką więc chyba się opłacało chciałem kupić 735 ale chłop powiedział że ma 760 no i jeszcze iL to jak tu nie brać a pozatym co by nie pisało to pięknie wygląda nierozumiem dlaczego ludzie życzyli sobie usunięcia emblematu w E32 to taka żadkość. Dźwięk jest taki że mikrofonik aparatu nie ogarnia takiego natężenia dźwięku a w drugim filmiku to aż głos jest dziwny bo tak było głośno bmka na "wydechu" kończoncym się przed katami w przypadku mojej kamerzysta mógł stać dalej wtedy dźwięk był by lepszy i mikrofonik by wiedział co sie dzieje.
No ładnie wygląda ale troche brudna była właśnie niedawno ją pucowałem cieplutką wodą i gąbeczką teraz to się świeci :D
Heh a w dwu kolorowej znaczek odemnie bo miałem go po stronie obecnego napisu więc musiałem odkleić odkleiłem na gorąco więc klej został a chłoposzek chciał to mu dałem i se przykleił jemu jakoś to się jeszcze prezentuje ale do mojej to nie pasowal.
Kartonik to nagram Ci przy okazji filmik gdzie słychać coś a nie tylko dźwięk że ludzie srają pod siebie Szaścik teraz dostał nowy Układ wydechowy i dźwięk piękny wyraźny ale nie głośny.