wylacz sobie caps lock
ciekawe,ciekawe... pamietam ja dokladnie.... czekamy na wiecej info ze zdjeciami...
Wersja do druku
wylacz sobie caps lock
ciekawe,ciekawe... pamietam ja dokladnie.... czekamy na wiecej info ze zdjeciami...
Ogólnie ładnie się prezentuje w tym kolorze. jakie masz kolego fele 17 czy 18???
O szczegółach niech się wypowie zarząd :D
sorki za taki 2 sam post
komp mi szaleje :hah:
o fajne sa...powiedz czy bez problemu wejda do e38 jakie ET i szerokosc?Cytat:
Zamieszczone przez ADASIO
7ka kojarzysz moje bmw/milusio ponoc z polowy kraju po nia jechali ale jakos mi sie udalo i powiem tak nie zaluje ze ja wziolem oprocz wysprzeglika zaraz na poczatku nic nie nawalilo oststnio zrobillem jej duza wymiane tzn filtry oleje klima swiece i smiga jak zloto no i zalozylem xenon bo tylko miala soczewki
odnosnie felg to wejda spoko tylko z wysokoscia opony trzeba uwazac i nie przesadzic bo szerokosc ok mi czasem przy wiekszym skrecie trze o nadkola ale poza tym ok
tylko jak to przy takiej szerokosci nosi na koleinach ale jak dolozysz na asfalcie zostawia ladne slady zreszta jak kazde rasowe bmw :)
no zajebista jest..!! ale te fele mnie interesia..
siema :) ...to mi się podoba... "założyłem jej xenon bo miała soczewki..." :D dobre :P Pozdro!
korzystajac ze juz zajmuje czas szanownych klubowiczow to powiedzcie tylko czy tarcze brembo i klocki textar to dobre polaczenie? mowa o tyle i przodzie choc to chyba nie ma znaczenia?
18 ładnie się prezentują w serii 7. Jednak polskie drogi sa jakie sa. Miałem już kiedys przyjemność pokrzywić ładne 17. Stąd moje uprzedzenie :( Trafiłem na big dziure :D
haha GRABER no wybacz ale wiecie o co chodzi miala soczewki wiec zalozylem w te same klosze zarniki przetwornice well done 6000 k i swieca super polecam tylko nie mam spryskiwaczy w zderzaku i samopoziomowania ale ponoc to sie strasznie psuje