740i czy 750i? No niezl predkosc... Nawet nie wiedzialem, ze po zdjeciu "kaganca" mozna rozpedzic e38 do takich predkosci ;)
Wersja do druku
740i czy 750i? No niezl predkosc... Nawet nie wiedzialem, ze po zdjeciu "kaganca" mozna rozpedzic e38 do takich predkosci ;)
A jak pozbyć się kagańca. Ja chętnie sprawdziłbym swoje nowe gumy i ile poleci maja?:D
Pod komputer trzeba podpiąć:)
Ja nie mam kagańca i na razie poleciałem 280:) I nie było jeszcze końca bo przyśpieszała ale na zimówkach jechałem i zaczęły piskać:)
Gps sprawdzane:)
:offtopic:
Proponuje najpier sprawdzić jakie indeksy prędkości macie na oponach ;)
Bo przy takich prędkościach jest to bardzo ważne, no i chyba nie trzeba mówić co się dzieję z autem jak wybucha opona przy tych prędkościach ;)
Także trzeba do tego podchodzić z głową, a nie naogladać się filmików w internecie i potem testowac na drodze ;)
Tyle to się domyśliłem, tylko chodzi czy potrzeba jakiegoś magika czy każdym oprogramowaniem można to zrobić. U mnie opony "Y" 300km/h. Trzeba się śpieszyć bo w rajchu już w jakimś landzie mają ograniczyć V-max do 120 km/h. Nie długa i w świątyni prędkości będą ograniczenia.:(
Wiesz teoretycznie nie wiem jak on to zrobił, ale na pewno jakiś specjalny programik tak mi mówił mogę się spytać jak mi zdejmował to nie interesowało mnie co i jak aby był zdjęty a że to kuzyn. To moge się spytać :D
Myślę, że to kwestia przestawienia prędkościomierza(ilość impulsów na km/h), bo ja mam taki, niezakodowany, który zawyża i przy 60km/h pokazuje 250-efekt, odcięcie paliwa, więc jakby zaniżał to pewnie poszedłbym na max ;-)
pzdr