Dlatego samca może wziąść ktoś o mocnym charakterze przywódczym (suka ulegnie samcowi-facetowi o mocnym charakterze) lecz pies wymaga przywódcy ,inaczej przejmie role w stadzie ,rodzinie......
Wersja do druku
Dlatego samca może wziąść ktoś o mocnym charakterze przywódczym (suka ulegnie samcowi-facetowi o mocnym charakterze) lecz pies wymaga przywódcy ,inaczej przejmie role w stadzie ,rodzinie......
Anatol święte słowa !!!Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
Tak to jest jak takiego psa wychowuje babcia z dziadkiem, którzy do tej pory mieli Burka, wzrostu jamnika i wagi 1,5 kg. z takim psem jak na filmiku nie ma żartów trzeba mieć już trochę doświadczenia w wychowaniu psów żeby go prawidłowo ułożyć.
Sam mam drugiego rottweilera, poprzedniego miałem 11 lat i 3 miesiące i nigdy nie zrobił nikomu krzywdy ani człowiekowi ani zwierzęciu, nawet koty były jego kumplami mimo tego że nie był z nimi wychowywany.
Swoją drogą uważam że tem ruski miliciant to chyba był nachalny, skoro nie mógł trafić w psa praktycznie z przyłożenia, potem strzelał gdzie popadnie, dobrze że się niewystrzelali nawzajem partacze. A późniejsza próba przejechania tego psa samochodem to jawne sku..... ja rozumiem że pies zaatakował człowieka ale oni się zachowali jak szczeniaki, którzy nie wiedzą co robić i chwytają się każdego sposobu. Proponuje im poćwiczyć strzelanie, bo jak przyjdzie co do czego to te głupki wystrzelają się nawzajem.
Cytat:
Zamieszczone przez Anatol
zgadza sie, tam ja poznalem dwa lata temu, jezdzili M5 e34, a w zeszlym M5 e39
sa spoko :)
a, i Anatol, znalazlem zdiecie twojego auta zrobione przypadkiem, znalazlem w swojej galerji :)
przyjzyj sie tam w tle :)
poszukaj dokładniej w tej samej galerii a znajdziesz i moją :)
Niezle hehe nawet nie wiedziałem ,że taki rodzyn stał przedemną ;D
nie znam tego rodzyna :hah:
i nieststy i naszego auta nie ma w tym tle, ale moze w tym sezonie :)
a dwa lata temu bylem czyms takim...:)
aaa, i te fotki znalazlem w internecie :)
http://www.bmwm.beep.pl/zloty/9zlot/foto2/foto118.jpg
te fioletowe :)
http://www.bmwm.beep.pl/zloty/9zlot/foto2/foto140.jpg
tak,tak, psy nie sa dla debili! Ja mam 2 i sa super ulozone! Ale nie moga zapomniec kto jest ich panem. Wazne zeby umiec jednak dobrac sobie psa do swojego charakteru.Tylko nie wiem czemu nikt nawed nie wejdzie na podworko :D PRZECIESZ ONE SA SLODKIE