Mam w garażu styling 122,123 i 172 każda z tych felg ma za duży otwór centrujący więc wątpię żeby reszta miała 72,6 ;) tak jestem pewien,a jakie miałeś felgi z E60?Może to były z E65 lub z X'a jakiegoś...
Wersja do druku
Mam w garażu styling 122,123 i 172 każda z tych felg ma za duży otwór centrujący więc wątpię żeby reszta miała 72,6 ;) tak jestem pewien,a jakie miałeś felgi z E60?Może to były z E65 lub z X'a jakiegoś...
Wziąłem od kolegi bo kupił sobie do e 39 i mu nie podeszły ,nie pamietam juz jaki wzór ,ale to były 16 " takie alu standardowe :) nic nie biło byo wsio ok ,ale krótko na nich jezdziłem bo sprzedałem koledze z e 60 i jezdzi na nich na zimówkach i pasują na 100% :)
Kurdę żeby Cię nie skłamać to jutro jeszcze raz się upewnię :)
A ja mam w temacie poniekąd zapytanie: Czy ktoś z szanownych użytkował opony Goodyear F1 (bieżnik to taka jodełka fajna)? Mam do zabrania nowe ale z 2009 roku i tak się zastanawiam czy ta jodełka nie będzie za mocno szumiała?
Bo na mokrą nawierzchnie jodełki wszelkie są świetne podobno. Ciekawe jak z trzymaniem w zakrętach?
Czy może nie kombinować i Dunlopy Sp Sporty założyć?
Rozmiar 18'.
Ja mam u siebie juz kilka sezonów te opony.Zero szumu itd,polecam
No ja kupiłem Dunlop Sp Sport 01 235/50 przód i 255/45 tył zobaczymy jak będzie się na tym jeździło ;) Jeszcze tylko poczekać na pierścienie i będę zakładał ;)