No jak to oryginalne BBS RS to rzeczywiście ich cena to przynajmniej połowa wartości auta.
Wersja do druku
No jak to oryginalne BBS RS to rzeczywiście ich cena to przynajmniej połowa wartości auta.
a ja dzisiaj pojadę z ciekawości ją obejrzę ;)
nie ma co oglądać :P auto stało nie wiem ile i nawet dobrze go nie pofatygowali się wyczyścić...
kola nie sa warte moim zdaniem nawet 2-3 tys:) a co dopiero 9 : ) i co w tym pakiecie stylistycznym ciekawego:D moze ciekawe jest to ze nic w tym aucie nei ma ciekawego a to dziwne przy e32 ze sie nic nie podoba:D...:D tragedia..:D
ogólnie jestem na NIE. Bez gustu zrobiona stylizacja. A bagażnik woła o pomste do nieba.
Byłem,oglądałem i klapa to się zgodzę do wymiany.Środek auta nawet zadbany,ale nie jest za bogaty i przed liftowy.Pakiet chyba BBS-a jeszcze w dobrej kondycji.Blacharka w miarę wporządku,nie była bita ani malowana. Pod maską czysto,silnik nie myty wszystkie plastiki itp.Klimatyzacja w 100% sprawna,panel sprawny,elektryka sprawna.Silniczek na prawdę rewelacja,cichy,mocny.Skrzynia pracuję bez zarzutu.Felgi troszkę poniszczone ale proste do odnowienia.Powiem,że warto się nią zainteresować.Oglądałem ją dzisiaj z kolegą i chyba ją kupi.Troszkę trzeba w nią zainwestować ale warto bo stan mechaniczny i blacharka są ok,oprócz klapy.
za same dekle mu na miejscu oferują od felg 700zł to schował by nie ukradli :) ogólnie auto słyszałem że motor ma zdrowy bo kumpel wieczorem oglądał też ją i motornie słyszał a ja jeszcze bez kartki i pozamykana nawet nie była umyta :) ale nie malowana a ma różne odcienie... nie przyglądałem się jej bo nie chciałem aby właściciel mnie za pajaca wziął :P