-
Kiedyś używałem coś takiego: klik , ale jaka cena, taka jakość, czyli beznadziejna - bardzo cichy i używając go w UK, ciężko było jechać z nim w dalsze trasy, bo co chwilę trzeba było zmieniać częstotliwości, ze względu na to, że praktycznie całe pasmo jest zajęte przez stacje radiowe, tak więc szybko sobie darowałem to urządzenie i bardzo długo służyła mi kaseta z kablem ;)
-
Zakupiłem jakiś czas temu transmiter z czytnikiem kart i jestem całkiem zadowolony. Jest niestety parę mankamentów jak na przykład: nie można przewijać utworów i jak się wyciągnie z gniazdka to przy ponownym uruchomieniu utwór zaczyna się od nowa (kiepska sprawa gdy słucha się setów) no ale radyjko jest oryginał a można posłuchać swoich mp3:)
-
Miałem transmiter, ale u mnie podczas odtwarzania było zbyt dużo zakłóceń.
Dwa lata przejeździłem o radiu i kasecie... rok na taśmie z kabelkiem, to już było prawie oki.
W koncu wymieniłem radio bmw na radio alpine, jakis średni model, nie drogi z usb i nic więcej nie potrzebuje...
-
Witam miałem takie cudeńko kosztowało to chyba o ile pamiętam coś koło 100pln jak dla mnie straszne badziewie teraz wala się gdzieś po bagażniku pozdro
-
A ja mam za 36,9o i nie narzekam. Jak jesteś audiofilem to na pewno ci się nie spodoba,a jak nie jesteś to na pewno nie będziesz narzekał. :)
-
W moim przypadku nie była to kwestia bycia audiofilem bo takowym nie jestem kolego tylko chodzi oto że samo urządzenie często gubiło sygnał a to wnerwiało mnie na maksa stąd też i moje zdanie że jest to badziewie
-
Mam transmiter po Ipoda dałem za niego 70e nawet dobrze gra tylko troche ciszej niz cd
-
Mam trochę doświadczeń z transmiterami, niestety ani taki za 50,- ani za 100,- nie przesyła dźwięku z zadowalającą jakością, ale słuchać można. Jak to mówią z braku laku i kit dobry ;) Ostatnio pokazały się transmitery z RDS-em to już chyba 3 albo 4 generacja tych urządzeń, może one sobie poradzą z jakością dźwięku, no i wcale nie powalają ceną bo kosztują w granicach 120-150 zł :)
-
Miałem taki transmiter i ogolnie jakość jest średnia, tak jakbys sluchal utworow z radia,
jezeli taka jakosc ciebie zadowala to smialo mozesz kupowac.
-
U mnie transmiter działa już od ponad roku.
Jakość porównywalna z radiem czy dobrą kasetą.
O ile ktos nie jest audiofilem, to spokojnie się sprawdza jako alternatywa dla wymiany radia na nowe.