Kaczy napewno to wie i już regenerował. napewno wisko masz do wymiany, ja mam żółte jak chcesz to dawaj na PW, może akurat się dowiem co znaczy żółte wisko.
Wersja do druku
Też chyba gdzieś mam... Jakby co to pisz... amigo-s@o2.pl
Czerwone bym chętnie kupił mogło by być nawet na 8 łopat Tak wiem chłopaki o regeneracji Na aso mamy za 200$ zamiennik dobry 200zł
A "wisko" na sprężynce za 110zł widzieliście chłopaki takie? to jest raczej parodia całego mechanizmu bo sprężynka poddaje sie tylko przy zapalaniu silnika na chwile a potem działa jak zblokowane caly czas chyba oryginalnie takie nie szły no nie?
Wiem koledzy nie regenerowałem musi być to jakiś specjalny rodzaj i gatunek tego oleju silikonowego?
Bo ten specjalny nie za bardzo wiadomo gdzie dostać i na dodatek jest drogi i tak mi nie zależy na tym nastawiłem się na nowe kupie chyba olej silikonowy za 5zł i zobacze czy coś z tego wyjdzie :D
Powiem wam tak na obu jest wyczuwalny opór ale myślę że jest za mały bo po zgaszeniu silnika kręci sie to jeszcze długo a wtedy jak ją kupiłem było naprawdę ciężko tym zakręcić
Co do regeneracji i oleju : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtop...highlight=olej
Podobniez regenerator do silników benzynowych STP(niebieska butelka) tez sie nadaje.