Zobaczymy ;D. Jak będę online to cię dodam do listy.
Wersja do druku
Zobaczymy ;D. Jak będę online to cię dodam do listy.
a ja na xboxie:
Forza Motorsport 3, kozak konkret
Gta 4...
Modern warfare 2 :P I black ops :D
zgadzam się z Arielem Heavy Rain jest jedna z najlepszych gier ,zadna mnie tak nie wciągnęła, specjalnie dla niej kupiłem PS3 a gdy skończyłem konsole sprzedałem :D
Mogłeś sobie jeszcze pyknąć MGSa 4kę. Też byś nie pożałował.
Niepotrzebnie bo od jakiegoś roku wychodzą w końcu świetne gry i zabawki na PS3 choćby PS Move!
Ja mam PS3 od kurde chyba 4 czy 5 lat, w każdym bądź razie od dawna. Na początku nawet gier nie mogłem dostać i w sumie pierwsze 2 lata tylko ładnie wyglądało na półce od roku użytkuje je bardzo często (jak na mnie).
Panowie a gra ktoś z was w GT 5 na ps3 ? bardzo chetnie popykam z kimś jakieś drifty itp :)
Na razie nie kupiłem ale kupie w przyszłości. A powiedz mi tylko jakie Bmw są w GT5? Jest jakieś 7er ?
Btw. kolega od Jacka chyba wymiękł bo zaproszenie do listy mi skasował ;) ;D.
Jest pare bmek ale nie widziałem 7 niestety :( Warto nabyć giere bo naprawde jest super frajda z jazdy na pc-ta nie ma tak dobrej gry jak GT-5 a drifty sa piękne.... to była jedna z pierwszych prób <driftu> :D
http://www.youtube.com/watch?v=NkA0-0tG-eU
Potem doszedłęm do tego ustawiania zawieszenia kątów wachaczy itd tak że naprawde bardzo duży zasób ustawień i kombinacji :)
Ja widzę że tu są sami "świeży" gracze :)
Cofając się trochę w czasie historii gier:
- Seria Final Fantasy (szczególnie VII nie można nazwać się graczem nie znając tego tytułu)
- Legend of Zelda (Ocarina of Time do dzisiaj uważana za jedną z najlepszych gier w historii)
- MGS
- Resident Evil
- Shenmue I oraz II
No ale że wszyscy są na poziomie PS3 i X360 to parę tytułów z obecnych czasów:
- Alan Wake
- MGS 4
- Heavy Rain
Można by tak wymieniać i wymieniać. Ale muszę powiedzieć że nowe gry to nie to samo co kiedyś. Co z tego że mają grafikę która powala na kolana, genialną fizykę jak nie ma tego czegoś co by sprawiało że po przejściu jej chce się zacząć od początku. Coraz mniej robi się dobrych gier.
Dla ciekawostki powiem że w Grand Turismo 2 była E38 ;)
No ty mnie chyba chcesz obrazić ;D.
Normalnie mi teraz smaka narobiłeś. Muszę wyciągnąć z szafy PS2 i zaraz ssam te GT2 ;D.
Ale to wiemy tylko my, starzy gracze z kilkunastoletnim stażem. Młodziaki tego nie skumają.
O tak. Minęło tyle lat od FF7 i nadal nie zrobili lepszego Finala.