Jak ją wciskasz to powinno zadziałać intensywne spryskiwanie szyby przedniej.Albo nie masz w nim płynu albo w ogóle go nie masz. Ewentualnie coś jest nie sprawne :-)
Wersja do druku
Jak ją wciskasz to powinno zadziałać intensywne spryskiwanie szyby przedniej.Albo nie masz w nim płynu albo w ogóle go nie masz. Ewentualnie coś jest nie sprawne :-)
Nie barana wydechowego nie mam na myśli raczej kanały wylotowe i wlotowe głowicy bo do barana wydechowego to potrzeba było by najpierw kominiarza żeby sadze usunął :D a tak to zazwyczaj sadza wyrównuje chropowatości i jest tam gładko.
to ja też napiszę co zrobiłem, co prawda nie dzis ale jakiś czas temu założyłem wydech od V12 (podoba mi się), rolety na tylne drzwi, niestety trójkątne uszkodzone maja zaczepy, wymieniłem wisko z wentylatorem (założone było żółte nie wiem od jakiego modelu), założyłem osłone spryskiwacza lamp, szukam obecnie pompki by uruchomić mycie lamp i halogenów, założyłem HIDy, założyłem Black Hella przód. dołożyłem zmieniarke MP3 firmy Alpine.
Ja w e32 " białej lali "ostatnio założyłem sprężyny na przód - 35 i teraz wygląda mega :)
Jednocześnie wymieniłęm drążek środkowy i 4ry końcówki drążka.
Na przyszłość ,to wloty w zderzaku ,końcówki wydech u po niklowaniu z 750i , jeszcze chromowane klamki wenętrzne ,tunel po licie z drewnem z paskiem. Potem tylko dopieszczanie karoserii ,polerka ,zaprawki.
W e 38 zapodałem siedzenia tylne z elektrycznymi zagłowkami i podgrzewaniem , lampki w drewnie ,słupki z drewnem , deska w skórze i,tunel i oczywiście schowki ,oraz rączki wewnętrzne w skórze. Zostało mi tylko zamontowac siedzenia przednie "sportzitce " ,ale musze skórę odświerzyć :)
W planach musze zapodać navi do e 38 :)
a ja w swojej zrobiłem porządek w środku (mega sprzątanie)
poza tym gazownia - duża brzydka butla walec znika , pojawia się mniejsza w miejscu koła zapasowego a do całego bagażnika miły beżowy welurek :D
wewnątrz jutro dołożę roletke na lewe dzwi i jak sie uda roletki na małe szybki dzwi
ELVIS w tunelu po lifcie nie ma paska, jest ale na listwach ozdobnych.
Masz rację ,nie ma paska na drewnie na tunelu ,pasek jest na listwach na desce i na drzwiach :) ,ale drewno jest takie same :)
takie same jak co ?
ja sie sprzecze i powiem że jest ładniejsze z paskiem niż bez paska :D
tak jak u kobiety paseczek musi być :D
Mam na myśli struktura drewna jest taka sama we wszystkich listwach ,tylko w listwach oprócz listew na tunelu jest dodatkowy pasek.
Szczerze mówiąc ,lepiej mi sie podoba drewno bez paska ,ale to max ciemne ,do czarnj skóry mi pasuje :)
Powiedział bym coś wam na temat kolorów wiatraka na sprzęgle wiskotycznym ale jest to wiedzia trudna do przyjęcia i raczej to zachowam dla siebie.