-
Moze mi ktos udzielic odpowiedzi czym roznily sie dokladnie kolumny kierownicze przed i po lifcie ? z real om widze ze wszystkie elementy maja te same nr poza obudowa kierownicy . Teraz pytanie czy bedzie wielki problem w podlaczeniu tej elektrycznej kolumny ? No i jakie elementy powinien dac mi sprzedawca na kompletna przekladke z manualnej na elektryczna ?
-
Odgrzewam kotleta. Po pomyslnym zainstalowaniu klapy , biore sie za kierownice . Mam kilka pytan wogole jak oceniacie trudnosc ? Wogole pierwszy raz bede zdejmowal kierownice , wiec moze kilka tipsow jak to sie robi , na co zwrocic uwage ? Aha mam kierownice M pakietowa . Czy z taka wymiana wiaza sie jakies trudnosci w podpieciu tego wszystkiego ?
Aha bede musial tez to dokodowac ?
-
odgrzewam kotleta , czy ktoś zrobił tą operację z pozytywnym skutkiem , może pomóc i dać wskazówki jak to zrobić w aucie przed litem ( e38 )
-
Fabryka fajnie to rozwiązała w przedlifcie. Jak ktoś mądrze zdemontował kolumnę to nie ma problemu z podłączeniem.
Ponieważ wtyczkę idącą do fotela podpinamy do gniazda z wiązki kolumny kierownicy, a do fotela jest wtyczka w tej wiązce(rozwiązanie na zasadzie przejściówki)
W kwestii mechaniki to jedyny problem to śruba zrywalna, którą można zastąpić zwykłą śrubą
-
raczej nie będę zapinał pamięci bo fotele mam elektryczne ale bez pamięci więc do kolumny starczy tylko sterowanie z manetki , więc gdzie jak to podpiąć , jak się dobrać do tej śruby zrywalnej ?
-
Panowie czy przy wyjęciu kluczyka kierownica powinna schować się i podnieść do góry bez programowania.
-
-