Jedrek zdradz jak zes tam dojrzal owe sportsize? owszem kolor ciekawy ale raczej nie pasuje wg mnie do 7er.
Wersja do druku
Jedrek zdradz jak zes tam dojrzal owe sportsize? owszem kolor ciekawy ale raczej nie pasuje wg mnie do 7er.
MichałS - widziałem ją w jakieś galeri któregoś forum BMW. Miał ładnie zroniona galerię na terenie jakiegoś starego zakladu(budynki z czerwonej cegły) i opisał tam tez co w niej robił i co jest do zrobienia. Był na wiekszych i ładniejszych felach z rantem i polerką - zadzwoń do niego powołaj sie na te info i niech Cię pokieruje - podpis miał ze chyba jest z Olsztyna więc teren podobny - a tak czarnego przodu sie nie zapomina :-)
740i z Kętrzyna po dodaniu zdjęć wykazuje najprawdopodobniej przekładane wnętrze oraz brak grzanych foteli przy tym.
F75 z olsztyna to ja nie kojarze takiego auta...a na tle czerwonych cegiel to ja mam jakies foty i z olsztyna wlasnie i tez ciemny front ale kolor inny:)
Sent from my GT540 using Tapatalk
No widzisz Maaciek człowiek za dużo galerii juz ogląda i w głowiesie kolebie :-) - To może twoje zdjęcia oglądałem :-)