Powiedz to Wiktorowi...
...ciekawe jak on się wypowie do tego ;?
Wersja do druku
100% bezwypadkowy... sprowadzona ze Szwajcarii pewnie rozbita zrobiona +gaz i jazda na handel...
Zbysiu Wiktor nie tylko V12 ma zagazowaną ale także Subaru o czym raczej nie wiedziałeś. Nawet jeśli byłby to mój najlepszy kolega to nie wahałbym się powiedzieć mu swojego zdania którego Tobie brakuje . Ale co się dziwić Tobie jak po zobaczeniu mojego auta na parkingu pod MAKRO gdy robiłeś zdjęcia swojej powiedziałeś "fajna piątka" Gdyby nie Kivi to pewnie do dziś jeździłbyś na niebieskich postojówkach :)
Czy na niebieskich czy na zielonych, mogło być nawet na kolorowych.... bo się podobało' a z czasem i ringi doszły :) auto masz fajne. Zachwyt1 był jedynie przez kolor lakieru, nawet nie wchodziłem ci do budy ...więc o co z tym zachwytem2 tyle krzyku :) dobra nie zachwycajmy3 się tak bo z zachwytu4 nie usiedze :D:D:D ciągle Kivi i Ty o tym zachwycie xD ochłońcie ;)
Dodając:
Przepraszam bardziej Kivi niż Ty :) żeby nie było. Lecz o zdaniu to racja jeszcze nie dorównuje bo nie mam na to zbyt czasu :/ ale z czasem... ;]
...a tylko się uprzeć na człowieka co sobie fele na czarny półmat smarną (lol2) Madziu (brawo) i jak przyjdzie ci potrzeba, zapraszam na tego zadłużonego kopa w tyłek... :) ...