przycisk LIN przywraca ustawienia indywidualne "położenia" bass - treble - balans i przod/tył do poziomu liniowego czyli wszystko jest na zerowym poziomie
Wersja do druku
przycisk LIN przywraca ustawienia indywidualne "położenia" bass - treble - balans i przod/tył do poziomu liniowego czyli wszystko jest na zerowym poziomie
Lin to przycisk od ustawień dźwięku(linear). Ustawia suwaki na zero(bass, treble, fader, balans)
mam nawet tube gotowa i wzmacniacz do niej ;) takie kombinowanie to moj pierwszy zestaw audio i uwierz ze nie zagra tak jak bys chcial zbyt wygluszona ta nasza becia jest ;) a co do sterowania z kiery to da sie dorobic w zaleznosci od rocznika jesli masz podlaczenie radia z okraglymi pinami i kwadratowa kostka to lipa do nowszej wersji sa kable do kupienia pod odpowiednia firme radia ;) do wczesniejszych wystarczy rozebrac pilota podlutowac na krótko do przyciskow ladnie wszystko skrzetnie ukryc w obudowie kierownicy i smiga az milo ;)
wiem ze nie mam sie spodziewac niczego ekscytujacego bo mam sprzet w e32 i gra spoczko:) nie ma urywac lba ale normlanie pograc:) bo ori audio niestety nadaje sie tlyko do wysokich tonow:P cos tam pogra:P ale dzieki za odp:D:P jednak zostawiam ori radio:P
PS.MA KTOS MOZE WKLAD DO ZMIENIARKI????????????????????????????
PS. jak powinna sie otwierac klapa bagaznika?:> jak nacisne na kluczyku to powinna tlyko odskoczyc kawalek i trzeba jej pomoc zeby sie calkowicie otworzyla czy powinna sama sie calkiem otwierac?:> hmm?:> mechanizm dziala klapa odskakuje ze 2 cm jest otwarta ale trzeba ja do gory podniesc:) to tak dziala czy np za malo plynu mam?:> hmm?:> pozdro!:D
ja bym pomyslal nad wzmacniaczem z wejsciem HIinput.. czyli bierzesz sygnal prosto z glosniaka a + do zalaczania wzmaka znajdziesz gdziekolwiek jak pokobinujesz ja bym poprostu wzial go ze stacyjki gdzies z tylu bo i tak bez stacyjki radio nie gra:) tez mysle nad tuba bo mam DSP ale nie wiem czy mi sie wydaje czy cos jest nie tak ale jakos malo basu musze kiedys sie z kims ustawic i posluchac u niego...
chodzilo mi o szybkie dolozenie basu.....ja nie narzekam na srodki i wysokie a podalem najszybszy sposob.....tak mi sie wydaje...wiem ze High input nie ma zbyt dobrej opiniii ale do basu chyba wystarczy??