Dajcie foty tego fioletowego wnętrza.
Szajboos gdzie masz tego tapicera jak można wiedziec?
Wersja do druku
Dajcie foty tego fioletowego wnętrza.
Szajboos gdzie masz tego tapicera jak można wiedziec?
Wodzisław Śląski ul. Wolności 17a firma Interior Car Design
http://interior-car-design.pl/index.html
O tak.Audi B4 które tam jest wygrało w zeszłym roku Wojnę Północ-Południe.Widziałem na żywo robotę i teraz mogę powiedziec ,że napewno profi,bo zdjecia nigdy nie oddadzą tego.Jest jeszcze w Krk tapicer,który zrobi wszystko w skórze.Mój kumpel ma dach i felgi w skórze,robił u niego.
Ciekawe ile ten z Wodzisławia by wzioł za E38 za cały środek,z podłogą i podsufitką,deską.Skóra pewnie 120zl za metr kw
Za Kadetta Cabrio tylko bez podłogi w skórze Nappa powiedział mi ok 5 - 6 tysia. Za bra przyklejone do maski, nie ma nawet pół zmarszczenia (oczywiście prawdziwa skóra) dałem 300 PLN;)
Arek też zrobi wszystko.
PS. Mówisz o aucie Kuby z Tuningforum? Ty nie jesteś przypadkiem właścicielem jego byłej e36?
Tak,dokładnie. No widziałem, Seby audi z Wodzisłaia też robił
Koledzy a wracając do tematu kanapy - ja też noszę się z zamiarem założenia elektrycznej, podgrzewanej, pompowanej kanapy z zagłówkami. Na allegro są komplety więc z zakupem nie powinno być kłopotu, ale zaglądałem pod swoją kanapę i wydaje mi się, że nie będzie tak różowo. Po pierwsze po wstępnych oględzinach nie znalazłem "luźnych kostek" a ludzie na allegro piszą o jakiś dodatkowych hakach, czy trzeba je przykręcać czy nie daj Boże spawać?
Spawać trza haki. Ale jak koleś wytnie je z kawałami blachy to nie ma problemów większych dla ogarniętego spawacza żeby połapać wymiary;) Mam u siebie jak pisałem. Co do elektryki to trza podłubać