witam pozdrawiam
Wersja do druku
witam pozdrawiam
witam i pozdrawiam :) zadowolony napewno bedziesz
No nareszcie odebrałem swoje upragnione autko ;) po dzisiejszej jezdzie naprawde jestem zadowolony :)
Tutaj podaje rozkodowany vin:
Wartość
Numer podwozia WBAGF21060DF6XXXX
Kod typu GF21
Typ 730I (EUR)
Typoszereg E E38 ()
Seria 7
Rodzaj konstrukcji LIM
Układ kierowniczy LL
Drzwi 4
Silnik M60/1
Pojemność skokowa 3.00
Moc 160
Napęd HECK
Skrzynia biegów AUT
Kolor ASPENSILBER METALLIC (339)
Tapicerka SCHWARZ LEDER (0551)
Data prod. 1994-06-29
Składanie Wyposażenie
Kod
Nazwa (interfejs)
Nazwa (ETK)
S250A SIDE AIRBAGS F RR COMPARTMENT PASSENGERS Kierownica wielofunkcyjna
S284A LT/ALY WHEELS ELLIPSOID STYLING 46 Obr. BMW, st. le. BMW Styling
S415A SUNBLIND FOR REAR WINDOW Roleta przeciwsłoneczna tylna
S428A WARNING TRIANGLE Trójkąt ostrzegawczy i apteczka
S438A WOOD TRIM Wersja z drewna szlachetnego
S441A SMOKERS PACKAGE Pakiet dla palących
S494A SEAT HEATING F DRIVER/FRONT PASSENGER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera
S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)
S510A HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM Regulator zasięgu świateł
S540A CRUISE CONTROL Tempomat
S629A CAR TELEPHONE (GSM) W CARD READER FRONT Tel. sam. sieci D z czytn. kart z przod.
S686A DIVERSITY-FUNCTION AERIAL Anteny Diversity
L801A GERMANY VERSION Wersja krajowa Niemcy/Austria
Zdaje sobie sprawe ze sa lepsze wyposazenia i to na tle innych jest dosc slabe ale mi naprawde wystarczy :)
Trzeba ja troche dopiescić ale to naprawde wydaja mi sie takie kosmetyczne zabiegi.. No moze oprocz tego ze nie dziala mi roleta z tylu i to napewno bede musial zrobic. Ale auto kupilem i tak wydaje mi sie w dobrej cenie(cene zostawie dla siebie ;p)
Aha no i ktos wyciagnol czujniki parkowania niestety wiec tez bede musial to sobie zrobic.
I mam jeszcze takie pytanie, mianowicie poprzedni własciciel podłączył osobne radio w zwiazku z czym orginalne sluzy tylko do obslugi komputera etc. Czy duzy problem jest z podłączeniem orginalnego zpowrotem?
Aha i jeszcze chcial bym sie dowiedziec czy mozna jakos zresetować srednie spalanie. Tzn chodzi mi o to ze chcial bym je zresetowac zeby sprawdzic rzeczywiste spalanie. W sumie nie jestem pewien czy to co znalazlem w komputerze to jest srednie spalanie (poniewaz nie bardzo po niemiecku rozumiem) ale wnioskuje tak po wskazaniu(ktore mnie troche swoja droga zaskoczylo) 39.0l/km
Pozdrawiam wszytkich forumowiczów.
PS:
Zdjecia dodam może jutro jak zrobie. Dzisiaj jakos nie myslalem o robieniu zdjec ;p
Można zresetować : Wciskasz po kolei 1. BC -- 2.Verb1-- 3.set --4.Verb2--5.set i już masz zresetowane.