Zamieszczone przez
Szyszon
Oczywiście, że znamy ;] oglądałem,miałem ją brać... dawałem 25 jak stała chyba za 27900 czy jakoś tak, gość się nie zgodził i się teraz męczy już chyba 3 miesiąc jak nie więcej! Pierwsze doznania: brzydka, nie robi wrażenia, jest kilka parchów w na drzwiach z tego co pamiętam (dawno ją oglądałem), coś tam z otwieraniem maski było, chyba linka, nerki z przodu w częściach, nie pamiętam dokładnie czy klapa z tylu śmigała normalnie czy rzęziła przy otwieraniu -> płyn hydrauliczny(oglądnąłem kilkanaście e38 i mi się pierniczy), pęknięta szyba (nie odprysk, sznita na 20 cm) na wysokości lusterka! Na niskich obrotach przy bardzo spokojnej jeździe czuć leeeeeciutkie szarpnięcie chyba z 2 na 3 bieg (może olej?), chociaż gościu twierdzi, że wymieniał u Piórkowskiego, zresztą podkreślał dość mocno, że serwisuje tylko tam samochód. Instalka paroletnia ale nie znam szczegółów! Dla mnie był to samochód prawie idealny, konkret wyposażenie, bez EDC, DSP, porządne skóry, gaz, silnik marzenie! Na starcie, żeby była idealna trzeba jednak coś włożyć, dlatego proponowałem 25000... a on 25500 ;-) nie dogadaliśmy się!
edit: już sobie przypomniałem co z klapą, trzeba domykać ręcznie bo staje w połowie czy jakoś tak, generalnie problem, plastik wewnątrz, na słupku środkowym od kierowcy "wisiał" na pasie.
Mam nadzieję, że pomogłem ;-)